Mirka Vasiljević i Vujadin Savić kupuju KUĆU na Kipru: Poznati par na korak do SKUPOCENE nekretnine

Rešili da se skuće na Kipru

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram/savicvujadin

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić u vanbračnoj zajednici su vec čitavu deceniju. Za proteklih deset godina promenili su mnogo adresa u zavisnosti od toga za koji klub u tom trenutku igra Vujadin.

Do nedavno su živeli u Nikoziji, a kako pišu domaći mediji par navodno ima nameru da kupi nekretninu na Kipru.

– Vujadinu se dopala jedna vila sa pogledom na more. Prijatelji su mu ponudili da je kupi i sve je izvesnije da će se na taj korak uskoro i odlučiti. Ne verujem da će tamo da žive, ali sigurno da će rentirati nekretninu. I deci se jako dopada, naročito jer je ta kuća izdvojena od ostalih. U mirnom je kraju i baš je za elitu. Ne znam tačno koja je cena, ali nije jeftino – kaže izvor za Kurir.

I glumica je u intervjuima otkrila kako izgleda život na ovom ostrvu:

– Na te naše selidbe gledam sa pozitivne strane, kao blagodet, a ne kao problem. Gledam ih kao priliku da steknemo nova iskustva. Preseliti se i nije toliko strašno, jer novi prostori vam daju novu energiju, mogucnost da nešto preuredite po vašem ukusu, a kad dode na red vaša kuca, onda tacno znate šta volite, a šta ne volite, šta vam prija, a šta vam ne prija, jer ste imali priliku da probate da živite po tudim kucama. Sve zemlje u kojima je Vujadin igrao bile su lepe i uredene zemlje gde si mogao da vidiš nešto iz te kulture – rekla je ona i dodala:

– Na Kipru nam je novina to što je sve sa suprotne strane, od vožnje, preko volana u automobilu, do stepenica u tržnom centru. Prvo smo se sudarali sa prolaznicima koji hoce na jednu stranu, a mi idemo na drugu, a onda smo i to naucili. S druge strane, novi jezik, hrana… Na sat vremena od vas je planina sa snegom, ali i more. Zanimljivo je sve to – rekla je ona. Mirka i Vujadin nisu se javljali na naše pozive.

BONUS VIDEO:

 Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar