Ono što nam nakon Uskrsa, definitivno, ostane u većim količinama, jesu kuvana jaja.
U slučaju da ih imate u količinama za koje znate da ne možete baš tek tako da ih pojedete, to uopšte nije problem.
Spremite ukusnu salatu koja ide uz maltene svako jelo.
Sastojci:
Jaja
Krompir
Šargarepa
Grašak
Trapist
Belo meso (ili šunka)
Kiseli krastavci

Priprema:
Oljuštite krompir i šargarepu, isecite na kockice i skuvajte u slanoj vodi. Grašak odvojeno skuvajte u posebnoj posudi.
Oljuštite jaja i isecite ih na kockice, kao i trapist, belo meso i kisele krastavce. Sve pripremljene sastojke stavite u dublju posudu, dodajte majonez, posolite po ukusu i mešajte dok se sve ne sjedini.
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije – Objektiv.rs
Komentari (0)