Tužna objava čuvenog fudbalera: Uništila ga depresija, hteo da se ubije, a sad je podelio OVO! (FOTO)

- Nije lako pronaći prave reči na oproštaju - napisao je

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Alberto Lingria/Xinhua/Starsport

Posle pet godina i 173 utakmice za Atalantu, slovenački fudbalski reprezentativac Josip Iličić oprostio se od kluba iz Bergama koji je s njim sporazumno raskinuo ugovor.

Iličić je prethodne dve godine imao problema sa povredama i depresijom (jer ga je žena prevarila, a on ju je zatekao na delu), a poručio je da je proveo pet magičnih godina sa Atalantom i bio deo istorije kluba.

– Nije lako pronaći prave reči na oproštaju kojima bih opisao ovaj skup osećanja i sećanja na proživljeno u poslednjih pet godina. Bilo je to pet godina sreće, veselja i magije, ali i bola i nekad teških trenutaka – napisao je Iličić na Instagramu i dodao:

– Hvala vam što ste me podržavali i uvek bili uz mene. Hvala onima koji su mi bili bliski, svim navijačima, ljudima zaposlenim u klubu, treneru i saigračima. Hvala što ste mi uvek bili privrženi. Zajedno smo ispisali istoriju, a istorija se ne zaboravlja. Zauvek ćete biti u mom srcu. Napred Atalanta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Josip Ilicic Jojo (@ilicic72)

Slovenac je karijeru počeo u Bonifiki, a igrao je za Interblok, Maribor, Palermo i Fjorentinu iz koje je 2017. godine za 5,5 miliona evra došao u Atalantu.

Za tim iz Bergama odigrao je 173 utakmice i postigao 60 golova i bio je deo istorijskog plasmana u četvrtfinale Lige šampiona u sezoni 2019/20, u kom je Atalanta poražena od PSŽ sa 2:1.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar