Nagazio ženi psa, pokazao joj polni organ i nasrnuo na nju MRTVIM GALEBOM: Onda tek kreće ludilo (VIDEO)

Najblaže rečeno nesvakidašnja situacija je zabeležena u jednom parku u Hamburgu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen ndr.de

Blago rečeno čudan incident se dogodio u utorak u Nemačkoj kada je jedan muškarac nagazio ženi psa, pokazao joj polni organ, a onda pokušao da je izudara mrtvim galebom.

Ovo, šta god to bilo, se odigralo u popularnom Ejendorfer parku u Hamburgu. Prema izveštajima tamošnjih medija, muškarac se pojavio niotkuda i rekao da ga nervira što je neimenovana žena, stara 31 godinu, dovela psa sa sobom na kupalište.

Ona je bila tu sa dve drugarice, koje su takođe bile meta njegovog verbalnog zlostavljanja. Čudak je vređao ženu i pritom zgazio na njenog psa, zbog čega je pozvala policiju. To ga je isprovociralo pa je u naletu besa pokazao svoj penis ženi.

Pošto to očigledno nije bilo dovoljno zgrabio je mrtvog galeba kojeg je pronašao na pesku pored jezera i pokušao njime da udari ženu. Pored galeba sa tragovima uboda je bio nož, iako nije potvrđeno da je ptica upotrebljena kao palica tako skončala.

Kada je policija konačno stigla, perverznjak i mučitelj pasa je pobegao kroz vodu, u nadi da će doplivati do slobode preko reke Ejendorfer. Pozvani su policijski helikopter i vatrogasni čamac, kao i nekoliko policajaca, a muškarac je uhvaćen nakon što su službenici skočili u vodu da ga uhvate.

Snimak ove akcije i preminulog galeba možete pogledati OVDE.

On je odvezen na lekarski pregled u obližnju bolnicu, ali rezultati nisu objavljeni. Nakon saslušanja u policiji, oduzeta su mu i dva noža, iako nisu korišćena tokom bizarnog incidenta, pišu lokalni mediji.

Policija nije izdala zvanično saopštenje povodom ovog slučaja.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs, daily star

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar