“Nemam sina, nemam supruga”: Nesreći u kojoj je poginuo srpski pevač PRETHODILA još jedna, majka očajna

Njegova majka Olgica za Objektiv je jedva smogla snage da progovori o gubitku sina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TV Duga

Pevač Zlatko Živadinović (41) iz mesta Mačkovac kod Kruševca izgubio je prekjuče životnu bitku nakon što ga je na pešačkom prelazu 13. avgusta udarila meštanka pod dejstvom alkohola. Do nesreće je došlo kada je Zlatko izašao iz taksija, na štakama, a hteo je da pređe ulicu i podigne novac na bankomatu.

Međutim, na njega je tada automobilom naletela devojka koja je bila pod dejstvom alkohola. Zlatko je tom prilikom zadobio teške povrede i nije se budio iz kome.

Njegova majka Olgica za Objektiv je jedva smogla snage da progovori o gubitku sina.

– Zlatko je tog dana bio na pešačkom, na štakama. Došlo je do udesa, a mi smo za to saznali tek posle 14 sati, u policiji. Nismo sposobni da pričamo. Sada samo razmišljamo da mu obezbedimo što bolji ispraćaj. On je moj prvenac. Ja imam i drugog sina, ali njih osmoro, dva sina, dve snaje i četvoro unučadi su mi nešto najdraže – rekla je juče za Objektiv majka pevača.

Ona je navela da je prošle godine u martu izgubila supruga.

– Nemam sina, nemam supruga… Nisam sposobna da rasuđujem… Zahvaljujemo se ekipi predivnih lekara, koji su se borili za mog sina, počev od kruševačke do niške bolnice – boreći se sa suzama za naš list je kazala Olgica Živadinović.

Foto: TV Duga

IMAO NESREĆU PRE NEKOLIKO MESECI

Kako saznajemo od meštana, Zlatko je pre nekoliko meseci imao saobraćajnu nesreću na ulazu u selo, pa je zbog toga bio na štakama.

– Čuli smo da je devojka koja ga je udarila kolima imala dva promila alkohola u krvi, ali da nije pritvorena. A Zlatko nije pio. Iz sebe je ostavio suprugu i dve devojčice, koje je obožavao – rekao nam je prijatelj pevača.

Prijatelji i poznanici stradalog pevača naglašavaju da je on nadasve bio dobar čovek i odličan muzičar. Važio je za odličnog pevača narodne muzike, a snimio je i svoj ce-de.

– Bio je jako pozitivan lik, uvek nasmejan, veseo, radio je kod nas svadbe, svirke, veselja, lični prijatelj mi je bio – rekao je za Objektiv Dragan Simić, vlasnik restorana „Saradis” iz Kruševca.

I Nena Lujić, vlasnica restorana „Lunar luks” iz Kruševca, ima samo reči hvale za Zlatka. – Pevao je po kafanama, po Kruševcu i drugim mestima. Za njega mogu sve najlepše da kažem. Jako mi je žao što smo izgubili takvog čoveka i pevača – izjavila je Nena za list.

NE PRIHVATAM DA GA NEMA

„Ne prihvatam da te nema. Ne prihvatam.” Ovim rečima se od na Fejsbuku oprostila njegova rođaka Marija. Na društvenim mrežama osvanule su brojne poruke kojima su se Zlatkovi prijatelji oprostili od njega.

Foto: Printscreen/Facebook

– Napustio nas je, nažalost, naš drug i veliki čovek Zlatko Živadinović. Počivaj u miru, ljudino – napisao je prijatelj pevača, dok je drugi dodao:

– E, Zlajo, posle svih tragedija koje si preživeo. Nek ti je laka zemlja. Divan čovek i prijatelj, greota što odlaze takvi ljudi.

Piše: Danica Ćuruvija

OVU I OSTALE AKTUELNE TEME MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 22. AVGUST

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar