“Bila sam uplašena”: Objavljene slike MODRICA Anđeline Džoli nakon što je Bred Pit NASRNUO na nju (FOTO)

Glumica je fotografije dala na uvid FBI-u, a na njima se vide modrice na šaci i laktu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
PacificCoastNews/Avalon.red / Pacific coast news / Profimedia

Portal “Page Six” objavio je fotografije modrica glumice Anđeline Džoli koje je navodno zadobila prilikom fizičkog obračuna s bivšim suprugom Bredom Pitom u privatnom avionu 2016. godine.

Glumica je fotografije dala na uvid FBI-u, a na njima se vide modrice na šaci i laktu. Fotografije koje je objavio Page Six su crno-bele jer su u pitanju skenirane verzije fotografija sa štampanog izveštaja. Anđelina tvrdi da ju je tokom leta Bred odveo u toalet u zadnjem delu aviona, zgrabio za ramena i tresao dok je vikao kako im uništava porodicu, piše u izveštaju FBI-a. Bred Pit, s druge strane, negira sve tvrdnje bivše supruge.

Tokom leta 2006. godine sin Medoks navodno je nazvao Breda Pita “šu*kom” dok su stajali ispred vrata toaleta. Kako stoji u izveštaju Bred je delovao uznemireno i spremno da napadne sina pa se Anđelina umešala. Ona ga je uhvatila s leđa za vrat kako bi ga obuzdala, a on ju je odgurnuo i glumica je pala na stolice.

Džoli tužila FBI

Glumica tvrdi da je zbog pada zadobila povredu leđa i lakta, kao i ranu koja izgleda poput opekotine na ruci. Rekla je da se Bred Pit tokom avionskog leta ponašao čudno, neprestano se bunio i vikao na decu. Cela porodica je bila u šoku zbog njegovog ponašanja.

– Bila sam zaleđena i uplašena, nisam znala šta da uradim, rekla je Džoli.

Objasnila je da je bilo napetosti između nje i bivšeg supruga, dodajući da se zbog Pitovih postupaka u privatnom avionu 2016. osećala kao njegov zatočenik, otkriva izveštaj FBI-a u koje je medijski autlet “NBC” imao uvid. Bred Pit je, s druge strane, zadobio samo ogrebotinu od incidenta, za koju glumica tvrdi da ju je ona najverovatnije nanela.

Glumica je nedavno anonimno podigla tužbu protiv FBI-a jer je posle istrage obaveštajna agencija oslobodila Breda svih optužbi u vezi sa incidentom koji se dogodio tokom leta privatnim mlaznjakom, a Džoli smatrala da je oštećena konačnom presudom.

BONUS VIDEO:



Izvor: zena.blic.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar