Ovo je tinejdžer (17) koji je SILOVAO babu u Alibunaru: Neutešna žena van sebe, mladić u pritvoru

Meštani navode da je uhapšeni maloletnik i ranije bio problematičan i agresivan prema svojoj baki

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook

Tinejdžer D.P. (17) je silovao, a zatim i pretukao svoju babu (71) iz okoline Alibunara, a prema rečima meštana on je tada bio je pod dejstvom alkohola.

– Zdrav razum to ne može da uradi! Odvratno. Kako je moguće da napadne osobu koja ti je staratelj, koja te podigla od kilo mesa – kažu meštani sela iz okoline Alibunara.

Meštani navode da je uhapšeni maloletnik i ranije bio problematičan i agresivan prema svojoj baki, inače, majci svog pokojnog oca.

– Nesrećna li je ova žena, kukavica šta je dočekala – kažu komšije ove porodice.

– Bolje da sam umrla, nego što sam dočekala da me unuk siluje! Meni nema života. Zamislite šta sam dočekala.

Ovim rečima priča baka koju je 13.avgusta silovana i brutalno pretučena, a sumnja se da je napad i silovanje počinio njen unuk u njihovoj porodičnoj kući u okolini Alibunara.

Foto: Facebook

– Spavala sam u sobi i ušao je oko 2 sata iza ponoći u prostoriju i spustio roletne. Prišao mi je i stavio mi jastuk na lice. Pokušala sam da se odbranim, ali me je tukao. Udarao u lice, po telu, po rukama. Lice mi je bilo izgrebano. Pitala sam ga ko je, on je ćutao, a ja sam znala da je moj unuk – kaže u suzama nesrećna žena i nastavlja:

– Osetila sam taj njegov smrad i jak miris, jer je radio na njivi i u štali. Osetila sam njegove ruke. To je bio on.

Neutešna žena kaže da je bolje da je umrla nego dočekala ovakvu sramotu.

Više javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je sudiji za maloletnike Višeg suda u Pančevu zahtev za pokretanje pripremnog postupka prema maloletniku iz Ilandže kod Alibunara, zbog sumnje da je 13. avgusta, uz pretnje, silovao svoju babu (71).

Nakon saslušanja osumnjičenog, sudija za maloletnike Višeg suda u Pančevu mu je odredio pritvor zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoka kao i zbog činjenice da mu se stavlja na teret izvršenje krivičnog dela za koja je propisana kazna zatvora preko 10 godina, a način izvršenja i težina posledice krivičnog dela su doveli do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje postupka prema maloletniku.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (4)

  1. Ovakva govna, a ima ih sve vise, na dozivitnu sa lancina na nogama. Kakav maloletnik, ovakva kd, pa i najmanje prekrsaje pocinjene od strane, kako ih zakonodavac zove, maloletnika treba da bude nulta tolerancija? Pogledajte ponasanje po ulici i drugim javnim mestima ove kategorije lica pa cak i po skolama? Starosnu granicu za punolrtstvo treba pod hitno smanjiti na 16 hodina.

    Odgovori
  2. Dala bih ruke u vatru zaunuku,i sve ostalo!I ostala bih bez svega.!To nije dete koje sam podigla,uložila zadnji dinar i zadnji atom snage.NPunila je 10 god,I sad me bije da sam sva u modricama,nasrće na mene,tve se samnom!Ne živi samnom,dođe na duže periode.zna da ne smem zbog bolesti da pravim nagle pokrete,da imamo vrtoglavice...A tek rječnik,te uvrede....Srce nije više izdržalo,zadnji put sam završila kod kardiologa.

    Odgovori
  3. To je obicna slina,tek ce da vidi sta ga ceka iza resetaka,nogare od stola to te ceka,posaljite ga u Nis bice mu mnogo lepo tamo,gadim se takvih tinejdzera

    Odgovori

Ostavite komentar