Potreban vam je samo JEDAN proizvod: Antikonturisanje je novi trend koji licu daje BLISTAVOST i svežinu

Nije u pitanju šminka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Konturisanje lica je trend koji je dostigao svoj vrhunac u poslednjih nekoliko godina, ali čini se da polako odlazi u zaborav.

Naime, prva je počela ovaj trend da izbacuje iz upotrebe lično Bobi Braun, maverik za lepotu, vodeći se parolom da kožu treba da prihvatite takvom kakva jeste.

– Postoji mnogo negativnog sadržaja koji govori o prikrivanju vaših mana, naglašavanju karakteristika i uvek savršenom izgledu, bez obzira na cenu. To jednostavno nije moja filozofija. Uvek se fokusiram na pozitivne strane i slavim razlike na licima ljudi.

Guru lepote ohrabruje ljude da odbace svoje rutine šminkanja u 10 koraka u korist upotrebe nekoliko pouzdanih proizvoda da svom licu daju malo sjaja, poboljšaju prirodne karakteristike i osećaju se dobro u svojoj koži.

– Prestanite da konturišete svoj nos. Ne treba vam to, vaš nos je u redu – kaže ona.

Foto: Shutterstock

Kako možete da antikonturišete lice kod kuće?

Bobi predlaže da koristite višenamenski balzam ili čak kokosovo ulje kako biste mogli da izvedete ovaj trik. Koristite prste da nanesete balzam, protrljajte ih, a zatim balzam natapkajte po obrazima da biste dobili suptilan sjaj.

– Garantujem da ćete odmah izgledati bolje. Pored toga, ako imate dodatni balzam na prstima, utapkajte malo na kapke i usne za dodatni hidrantni sjaj – objašnjava ona.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Blic Žena

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar