Bivša Gigsova devojka iznela šokantne detalje: Bilo je gore nego što sam mislila, varao me sa osam žena!

Velšanin je ipak negirao sve optužbe

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Rajan Gigs je istovremeno bio u vezi sa čak devet devojaka, otkrila je Kejt Grevil koja ga je optužila za napad i nanošenje telesnih povreda u novembru 2020. godine, a preneo je Indepedent.

Ona je pred Kraljevskim sudom u Mančesteru istakla kako je saznala da je Velšanin pored nje održavao vezu sa još osam žena, te je zbog toga odlučila da ga ostavi.

– Ono što sam našla na njegovom ajpedu bilo je gore nego što sam mogla da zamislim. Imao je afere sa osam žena dok je bio sa mnom. To su bile ozbiljne veze – rekla je Grevilova.

Ona je dodala kako je sa Gigsom bila u vezi od 2013. godine, i da su oboje tada bili u braku, dok je zbog njega samo dva meseca kasnije ostavila muža. Ipak, legenda Junajteda je 1. novembra 2020. godine optužena da je naneo telesne povrede Kejt Grevil u njenoj kući u Vorsliju. Takođe, optužen je i za napad na njenu mlađu sestru Emu.

On je navodno nogom šutnuo bivšu devojku kad mu je saopštila da ga ostavlja, a njenu sestru je udario laktom u vilicu. Međutim, Grevilova je otkrila da to nije prvi put da je Rajan bio nasilan.

– Poludeo je u hotelu, zgrabio me za zglobove i vukao po podu. Izbacio me napolje, a stvari bacio je na ulicu. Osećala sam se poniženo i osramoćeno. Tada je prvi put bio agresivan prema meni. Stalno se ljutio i skrivao je telefon – ispričala je bivša devojka Rajana Gigsa.

Velšanin je negirao ove optužbe, a u međuvremenu je napustio mesto selektora reprezentacije kako bi ekipa mogla na miru da se pripremi za predstojeće Svetsko prvenstvo.

Gigs je osam godina bio u tajnoj vezi sa ženom svog rođenog brata Rodrija, Natašom, zbog čega se i razveo od supruge Stejsi 2016. godine. Nataša je svojevremeno otkrila da je abortirala Rajanovo dete, svega nekoliko nedelja pre nego što se udala za Rodrija Gigsa.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar