Novi skandal na pomolu: Barselona preti De Jongu tužbom zbog nezakonitih radnji!

Nema mira u španskom velikanu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/DAN HIMBRECHTS

Novinar britanskog Atletika Dejvid Ornstajn je objavio kako bi Barselona i Frenki de Jong mogli da završe na sudu.

On ističe kako je španski velikan predočio Holanđaninu kako u njegovom ugovoru iz 2020. godine postoje nezakonite radnje i da bi klub zbog toga mogao da tuži prethodnu upravu.

Zato, je Barselona predložila vezisti da je bolje da se vrati na stari ugovor iz 2019. godine.

Naime, De Jong je jedini u ekipi koji ima taj stari ugovor koji je sklopio sa Bartomeuom, kojim je tadašnji prvi čovek Katalonaca želeo da našteti budućoj upravi.

Pritisak je sada stavljen na holandskog reprezentativca, pošto Đoan Laporta preti jjegovom agentu koji je sklapao sumnjive klauzule.

Dodatni problem predstavlja i pitanje – Da li je Barselona tek sada otkrila te sumnjive radnje ili joj odgovara da one sada budu objavljene kada od De Jonga zavisi registracija novih fudbalera i budući potezi španskog kluba na transfer pijaci?

Prvi koji čeka na rasplet čitave situacije jeste Bernardo Silva, koji je još pre dva meseca prihvatio da se preseli u Španiju. Njegov agent Žorž Mendeš ima Laportino obećanje da će čim Holanđanin napusti Kamp Nou, Katalonci poslati ponudu Sitiju od 80.000.000 evra, koliko bi i trebalo da prihoduju od prodaje veziste.

Kada se sve sabere, jasno je da je ovo jako ružan način da se Barselona rastane sa De Jongom, dok sa druge strane nekadašnji fudbaler Ajaksa nikako ne prihvata smanjenje plate. Bilo kako bilo, Silva je spreman i čeka rasplet ove situacije.

Bonus video:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar