„Sve ću vas pobiti“: Pijanog siledžiju izbacili sa BDENJA, on upao komšijama u dvorište i napravio haos

Nasilnik je već imao devet krivičnih dela u dosijeu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija,foto: Birgit Reitz-Hofmann / Panthermedia / Profimedia,Lev Dolgachov / Alamy / Alamy / Profimedia, Shutterstock

Pijanog ožalošćenog muškarca Velike Britanije je policija izbacila sa bdenja i odvela kući jer je pretio da će pobiti komšije.

Luis Eliot je stigao na njihov prag u ranim jutarnjim satima i već tada je bio verbalno agresivan.

Prema sudskim zapisima, 41-godišnjak je zatim šutnuo, pa udarao kapiju dvorišta, a zatim odgurnuo preplašenu ženu sa vrata i ušao u njenu kuću u Njukastlu, prenosi Miror.

Uprkos naporima žene da ga smiri, Eliot je nastavio da je vređa i vikao „Sve ću vas pobiti“ i „J*beno ću te ubiti“. Na kratko je izašao, a zatim se vratio i ponovo pokušao da uđe unutra na silu. Na kraju, nakon što je išutirao razne stvari u bašti, Eliot je otišao, rekao je tužilac na suđenju.

Nasilnik je već imao devet krivičnih dela u dosijeu, a ranije tog dana je otišao na bdenje sa kojeg je izbačen zbog bahatog ponašanja pod dejstvom alkohola. Tvrdio je da je izgubio ključeve i otišao kod komšija da pronađe svoju devojku, ali se nakon toga navodno nije sećao ničega.

Advokatica Sofi Alinson je rekla da je Eliot klasifikovan kao ranjiva odrasla osoba koja pati od depresije, poteškoća u učenju i kratkoročnog gubitka pamćenja.

– Njegova partnerka je sada njegova negovateljica. Ima značajne poteškoće u učenju i koeficijent inteligencije deteta – kazala je ona na suđenju.

Eliot je na kraju osuđen na novčanu kaznu od 100 funti koju mora da isplati svakoj žrtvi posebno.

– Žrtve nisu krive za ono što se dogodilo te noći. Bili su kod kuće u ranim jutarnjim satima. Pojavili ste se pijani, vređali ih i prouzrokovali štetu i to se više ne može ponoviti – kazala je sudija Zoi Pasfild na izricanju presude.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar