Svi smo ZAVOLELI malu “Daru iz Jasenovca”: Roditelji su ponosni na nju, a evo kako danas IZGLEDA (FOTO)

Biljana je ulogu Dare maestralno odigrala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/YouTube

Glumica Biljana Čekić, devojčica koju su svi zavoleli u veoma emotivnom ostvarenju Predraga Gage Antonijevića, “Dara iz Jasenovca”, sada je izrasla u pravu lepoticu

Biljana je ulogu dobila skoro slučajno, putem kastinga koji je ekipa filma organizovala u njenoj školi.

Skromna i simpatična devojčica iz sela Srefila, kod Kozarske Dubice, rođena je 2007. godine.

Uloga joj je donela veliku popularnost, sa svih strana stizale su pohvale i priznanja, a manastir Hilandar namenio joj je stipendiju za dalje školovanje.

Biljana je mlada filmska zvezda dobro i poslušno dete, koje ustaje u šest sati kako bi stiglo na nastavu, ali i vredno radi na imanju, zajedno sa babom i dedom, ocem, sestrom i bratom koji su ponosni na nju.

Posle premijere filma, Biljana je ispunila svoju veliku želju – prvi put je bila na letovanju na moru, tačnije u Budvi.

Biljana, ili kako je mnogi oslovljavaju Dara, u međuvremenu je završila osnovnu školu. Najveća želja joj je, ne krije, da postane glumica.

“Vetar u leđa” dao joj je i Miloš Biković, koji joj se obratio video-porukom u kojoj poručuje da je siguran da će se jednom sresti u kadru, jer je pred njom uspešna glumačka karijera.

– Hvala ti što si mi ulepšao dan, godinu, život. Volim te, hvala na svemu. I dalje ne verujem – odgovorila mu je zbunjena Biljana, kojoj se, slobodno možemo reći, ispunio tinejdžerski san.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar