Nedeljni horoskop od 1. do 7. avgusta: Merkur u Biku donosi nove poslove, u ljubavi očekujte promene

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za ovu nedelju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao

Očekujte napornu nedelju ali za Ovnove koji uskoro idu na odmor još napornija situacija. Nepredviđeni troškovi su veoma mogući pa se potrudite da smanjite prohteve. Krajem nedelje imate ponovo stari ritam.

Ljubav

Manje naporna nedelja što se tiče ljubavnih prilika ako ste u vezi. Za zauzete Ovnove na redu su novi planovi i rasporedi jer želite da prevaziđete emotvnu rutinu.

Zdravlje

Imate solidno stanje zdravlja.

BIK

Posao

Merkur donosi puno praktičnih rešenja i poslova. Ipak nemojte se nadati velikom iznenađenju jer su stabilni poslovi preuzeli glavnu ulogu i nema nepredviđenih prihoda.Znači ulazite polako u rutinu. Finansije su veoma naglašene pa morate dobro razmisliti šta radite sa novcem.

Ljubav

Vaš vladar Venera je i dalje u polju pojačane komunikacije zato ste u dobrom odnosu sa emotivnim partnerom. Vaše ljubavne moći su predodređene porodici  jer ste odredili da se napokon osigurate. Krajem nedelje maštate o boljoj budućnoosti.

Zdravlje

Zdravlje je sasvim dobro.

BLIZANCI

Posao

Merkur je 4 avgusta u Devici i menja vašu poslovnu rutinu. Zato se smanjuje pritisak i stres na početku nedelje. Imate velike šanse da se ponovo ubacite u prirodni mod dobre ali i značajne poslovne komunikacije. Mars i Uran u Biku donose puno stresa ali ćete uz pomoć prijatelja prevazići probleme koji vas muče.

Ljubav

Ekspolozivan početak nedelje polako se smiruje jer pokušavate da rešite potpuno oprečne situacije.Manja briga za mlađeg člana porodice nije utemeljena.Slobodni Blizanci napokon opuštaju mozak na zasluženom odmoru.

Zdravlje

Imate manje probleme sa varenjem.

RAK

Posao

Početkom nedelje vaše velike ambicije i planovi menjaju oblik i cilj. Ponavljanje prilika ne donose bolja rešenja već više obaveza.Imate jaku potrebu da napredujete ali to možete ostvariti preko prijatelja ili nekog poznanika. Zato pitajte za pomoć ljude koji će vam rado izaći u susret. Krajem nedelje Smiruju se strsti i pozicija je na sigurnom mestu.

Ljubav

Nećete se odbraniti pojedinih iznenađenja u ljubavi i partnerskim odnosima. Veliki uticaj na vas tokom nedelje ima bliska okolina. Zato vodite računa do koje mere možete biti povodljivi. Ljubavne prilike su uspavane i takoreći male i neznačajne.

Zdravlje

Odlično se osećate.

LAV

Posao

Vaši budući poslovni uspesi su na ispitu. Zato je važno da se dobro promislite kako i šta dalje. Napravite plan i ne žurite sa odlukama i ciljevima. Vaša budućnost se direktno vezuje za trenutne odluka i prilike. Vodite računa o ulaganju kapitala.

Ljubav

Vaš fokus jeste ljubav ali ona u velikoj meri zaviisi od vaše stabilnosti na polju finasija. Zato ako bude novca stabilnost je zagarantovana u suprotnom očekujte probleme. Imate dobre prilike da obezebedite stabilnost i sigurnost  bez mnogo ulaganja emocija.

Zdravlje

Vaše opšte stanje zdravlja je sasvim dobro.

DEVICA

Posao

Ovo je povoljan nedelja za posao i praktične ciljeve. Imate svoje dobre planove koje ostvarujete do kraja nedelje. Jedini problem je u vremenu kojeg imate jako malo. Zato je bitna dobra organizacija jer ćete raditi više poslova odjednom. Krajem nedelje stižu zaslužene finasije.

Ljubav

Slobodni pripadnici znaka Device imaju priliku da se dogovore sa partnerom oko praktičnih i svakodnevnih obaveza. Ako se budete usaglasili sa željama i potrebama  imate šanse popravit eemotivni odnos. Krajem nedelje vaši ulozi na poboljšanje bliskosti uvećavaju se rapidnom brzinom.

Zdravlje

Manji problemi sa napetim živcima.

VAGA

Posao

Iznenadni događaji na poslu mogu doprineti transformaciji vaše karijere. Imate dobre šanse da iskoristite svoje diplomatske veštine u bitnim pregovorima oko novih projekata.Krajem nedelje imate manji stres sa nadređenima.

Ljubav

Vaš ljubavni status se može promeniti bilo da ste u vezi ili ste slobodni. Zato očekujte promene u emotivnom životu koje će vas dobro iznenaditi. Neke situacije dovode vas do značajnih uvida u ljubavnim prilikama.

Zdravlje

Vaše zdravlje je promenljivo.

ŠKORPIJA

Posao

Mars u Biku i dalje donosi nepredviđene novčane situacije. Zato se borite sa troškovima i velikim pritiskom na poslu. Kraj nedelje će mnogo stvari objasniti i pokazati novi pravac u kojem treba da se odvija vaša buduća karijera. Krajem nedelje očekujte nove poslovne ponude Merkur u Devici donosi takve prilike.

Ljubav

Venera iz Raka i dalje zrači brigom za porodicu i za najbliže članove kojima je potrebna podrška. Zato je dobro da se opredelite za stabilne i dobro poznate vrednosti koje vas strpljivo čekaju. Slobodni pripadnici Škorpije nalaze dobro i stabilno utočište u porodici i prijateljima.

Zdravlje

Imate dobro opšte stanje organizma i zdravlja.

STRELAC

Posao

Pred vam je dosta stresa i neobičnih okolnosti koje uznemairavaju vaš poslovni svet. Pojedini aspekti donose previše zadataka i haotičnog ponavljanja istih grešaka. Obzirom da ste skloni brzom rešavanju polsovnih zagonetki imate velike šanse da se upetljate u veće probleme i intrige koje će vam zagorćati karijeru.

Ljubav

Ove nedelje ne možete bez adrenalina zato će vaš ljubavni život biti začinjen neobičnim avanturama i osobama iz bliske prošlosti. Imate sve prilike da se upetljate u ljubavni trougao. Bez mnogo razmišljanja ulazite u velike rizike da vas u javnosti mnoge situacije potpuno kompromituju.

Zdravlje

Vaše zdravlje je solidno.

JARAC

Posao

Ponavljanje poslova nije nova situacija ali je ove nedelje potrebno da se osigurate nekim pisanim dogovorom. Saturn je retrogradan i može ponavljati izazove iz bliske prošlosti. Ipak neke nove vizije mogu doprineti lakšem rešavanju poslovnih problema.Krajem nedelje strsan period se pojačava.

Ljubav

Svi koji su u stabilnoj vezi ili braku mogu imati neočekivane stresove zbog novca ili ulaganja kapitala. Sve svađe vezuju se za finasije. Zato je dobro da se unapred dogovorite sa emotivnim partnerom.

Zdravlje

Odlično se osećate.

VODOLIJA

Posao

Ako ove nedelje odolite velikim ambicijama možete očekivati bitan pomak u karijeri. u suprotnom imate puno ljudi koji će sprečiti bilo kakavu pohvalu na poslu jer su ljubomorni. Uran je glavni neprijatelj  vaših skokva ali ujedno i bitan faktor u karijeri. Zato je tokom nedelje nekim Vodolijama bitna promena na poslu jer će im to obeležiti dalju karijeru.

Ljubav

mala doza mudrosti velika fleksibilnost biće potrebna da bi savladali izazov koji se kotrlja kroz vaš emotivni život. Bitan presek je u vašoj glavi i srcu zato su odluke bitne jer menjaju vaš emotivni fokus.

Zdravlje

Malo više pažnje u ishrani.

RIBE

Posao

Sve što ste već preduzeli ove nedelje ponavljate. Zato će poslovne prilike biti slične onim prethodnim. Imate dobre šanse da se uzdate u bliske prijatelje kako bi donekle završili važne finasijske projekte. Ovo je nedelja u kojoj su neminovne promene koje ste dugo želeli a sada ih se pomalo plašite. Imajte vere u svoju novu poslovnu budućnost.

Ljubav

Kada nešto želite i kada vam se to i ostvari vi se povlačite. Upravo je ovo nedelja koja menja vaš emotivni život. Zato će neke zaljubljene Ribe stati na ludi kamen i zapečatiti svoj bajkoviti ljubavni život. Slobodne Ribe se vraćaju u staru vezu koju pokušavaju da dovedu do stabilnosti.

Zdravlje

Vaše zdravlje je bez tegoba.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar