Oduševio stotine hiljada “grobara”: Ovo je Roman, beloruski dečak koji je hrčku dao ime Partizan! (VIDEO)

Mali "slatkiš" je pravi hit na Tik Toku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Roman Serdečnij je šestogodišnji dečak iz Belorusije, koji je za dve godine koliko sa porodicom živi u Srbiji uspeo da nauči srpski jezik ali i da zavoli beogradski Partizan. Njegova ljubav prema crno belima je prava dečija, iskrena i bezuslovna, te je čak i svog kućnog ljubimca, crno belog hrčka, nazvao “Partizan”.

Mali Belorus je nedavno bio gost kluba iz Humske ulice u emisiji “Deca Partizana”, gde je ostvario svoje snove istrčavši na teren, a potom je i predstavio svog hrčka Partizana i pevao navijačke pesme. Ceo prilog o Romanu možete pogledati na Partizanovom jutjub kanalu, a ono što je posebno skrenulo pažnju je komičan isečak iz emisije koji je osvanuo na Tik Toku.

Naime, simpatična reakcija malog Romana nakon što se zbunio pevajući navijačku pesmu crno-belih je postala pravi hit na ovoj društvenoj mreži i oborila sve rekorde gledanosti, te za nekoliko dana skupila preko 350.000 pregleda! Nema sumnje da je Roman postao prava zvezda među navijačima crno-belih, međutim on bi verovatno i to prokomentarisao rečima – ja nisam zvezda, ja sam Partizan!

@fkpartizanbelgrade

Pogledajte prvu epizodu naše emisije “Deca Partizana” na našem youtube kanalu! Ovo je priča o Belorusu Romanu i njegovom hrčku po imenu Partizan??

♬ original sound – FK Partizan

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar