Šta to učini od sebe?! Do juče zvezda svetskog fudbala, a sa 35 godina je potpuno neprepoznatljiv! (FOTO)

Neverovatna transformacija, i to, verujte, ne ona dobra

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA/PAUL BUCK

Samir Nasri je bio jedan od najtalentovanijih francuskih fudbalera poslednje dve decenije, ali sticao se dojam da mu je život izvan sporta bio krajnje neuredan i problematičan.

Nasri je 2010. godine izabran za nogometaša godine u Francuskoj, igrao je za velike i važne evropske timove, ima 40 nastupa u dresu Francuske, a u julu 2020. godine okončao je svoju avanturu u Anderlehtu, da bi godinu dana kasnije okačio kopačke o klin.

Sada ima 35 godina i radi kao analitičar na jednoj francuskoj televiziji, ali ono što njegove fanove šokira je njegov izgled.

Evidentno je da je nekadašnji veznjak Mančester sitija dobio desetine kilograma viška, a mnogima nije jasno kako je to moguće s obzirom da je neko ko je ceo život igrao fudbal i da ipak ima samo 35 godina.

– Kako možeš biti tako debeo nakon što si ceo život igrao fudbal? – upitao ga je jedan od fanova, dok je drugi dodao:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Samir Nasri (@samirnasri8_fans)


– Ne razumem kako je uspeo, s obzirom da je tek nedavno otišao u penziju.

Nasri, koji ima pet trofeja u svojoj biografiji, uključujući dva naslova Premijer lige sa Sitijem, imao je problema s težinom i pred kraj karijere, ali nakon toga stvari su postale zabrinjavajuće.

Nasri je rođen u Francuskoj, a njegov prvi klub bio je Marsej, da bi kasnije igrao još za Arsenal, Mančester siti, Sevilju, Antaliju, Vest Hem i Anderleht.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Samir Nasri (@samnasri8)

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar