Tajkunski mediji na strani ustaša! Napali Vučića jer je hteo da oda poštu JASENOVAČKIM ŽRTVAMA

Sraman potez portala Nova S

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia, Printscreen/ilustracija

Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću hrvatske vlasti, tačnije ustaški režim Andreja Plenkovića, zabranile su privatnu posetu Jasenovcu, a tajkunski portal Nova S stao je na stranu ustaša!

Naime, oni su objavili tekst pod naslovom “Hrvatska zabranila Vučiću da privatno poseti Jasenovac: Hteo je da izazove haos” i time jasno pokazali na čijoj su strani i praktično napali predsednika Vučića jer je želeo da oda poštu ustaškim žrtvama.

Zanimljivo je da sve vesti na ustaškim portalima, koji vode kampanju protiv Vučića, počinju sa istim naslovom – da je Vučić hteo da izazove haos, što je jasan pokazatelj da su sve vesti puštene iz istog centra i da ih je pustila ustaška obaveštajna služba, a sada se i Nova S svrstala sa njima.

Foto: printscreen

Jasno je da ustaški režim po svaku cenu želi da spreči predsednika Srbije da oda poštu žrtvama ustaških koljača i ne dozvoljavaju Vučiću da govori istinu o stradanju Srba u Jasenovcu.

U logoru Jasenovac su hrvatske ustaše, prema izveštajima nezavisnih komisija, od 1941. do 1945. godine ubile 700.000 Srba, Jevreja i Roma, a logor je bio mesto masovnih stradanja žena i dece.

Podsetimo, predsednik Vučić će sutra u 18 časova odgovoriti ustašama, a detaljnije o tome čitajte klikom OVDE.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar