Sramotna izjava Nadala da sramotnija ne može biti: Omalovažio Novaka kao retko ko dosad!

Nije najjasnije kako je došao do ovog zaključka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Giuseppe Maffia / AFP / Profimedia

Jasno je da Rodžer Federer neće moći više da se umeša u trku za najboljeg tenisera ikada, ali da će nju aktivno nastaviti Rafael Nadal i Novak Đoković.

Srbin se osvajanjem Vimbldona približio Špancu na samo “minus jedan” kada je reč o broju najvećih titula (22-21), a to je dalo povoda Rafinom stricu, Toniju, da izjavi nešto zbog čega treba da ga bude sramota.

Najpre je pričao o samom londonskom finalu.

– Novak Đoković je, bez potrebe da pruži svoju najbolju igru, dokazao da je veliki šampion. On je ozbiljan igrač koji svoj najbolji mentalitet pokazuje u najnepovoljnijim trenucima po njega – rekao je Toni Nadal za El Pais, pa dodao:

– Kao što sam spominjao pre meča, znali smo da neće zeznuti. Jedina šansa da propusti šansu da osvoji 21. grend slem bila je da Kirjos odigra svoj najbolji tenis.

Foto: EPA-EFE/Marcial Guillen

I, sada dolazimo do te skandalozne izjave, koju već dugo pokušavamo da shvatimo i rezonujemo kako je Toni došao do ovog zaključka, ali i dalje nismo uspeli:

– Sa ovom pobedom na Vimbldonu, Srbin je nastavio da popravlja svoj imidž i prati Rafaela u GOAT trci – kaže Toni, koji iz samo njemu znanih razloga smatra da Đoković “prati” Nadala u toj trci…

No, zadržaćemo se na onoj floskuli “svako ima pravo na javno iskazivanje svog mišljenja”, pa makar to bilo i ovoliko tragikomično.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Nadal ima 2 olimpijske zlatne medalje i 5 Dejvis kupa sa Španijom ( nikad nije izgubio u singlu u Dejvis kupu). Grandiozno!

    Odgovori
  2. Šta je sramotno i omalovažavajuće? Ima li jednu grenslem titulu više? Ima. Ima li više dvije zlatne olimpijske medalje? Ima. Ima li četiri Dejvis kupa više? Ima.

    Odgovori

Ostavite komentar