SRAMAN čin u Čačku: Devojčica ukrala novac za lečenje samohrane majke, a onda “nastupa” njen OTAC (FOTO)

Čitav događaj prijavljen je nadležnim organama, a krađa se dogodila u ranim popodnevnim satima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: RINA

Čitav grad na Moravi ujedinio se u skupljanju novca za samohranu majku Vojku Jevtović koja se sa opakom bolešću bori već duže vreme, a za njen oporavak potrebno je platiti preskupo lečenje na klinici u Turskoj. Svi su poželeli da daju svoj doprinos, pa je tako i u jednom od solitera u naselju Ljubić kej postavljena kutija u koju su stanari ubacivali onoliko novca koliko su mogli da odvoje iz svog kućnog budžeta. Ipak, posle nekoliko dana u ulazu zgrade zatekao ih je sramotan i poražavajući prizor – muškarac je ukrao novac koji su skupljali.

– U našoj zgradi ima 80 stanova, pa svi da daju po 200 dinara skupila bi se pristojna svota novca koja bi bila značajna kao donacija. Ulaz je zaključan i imaju kamere i prvo je snimljena devojčica koja nije iz naše zgrade kako ulazi i iz kutije izvlači 250 dinara. Tu smo se svi alarmirali, ali pošto je u pitanju dete nismo ništa preduzimali – priča stanarka solitera na Ljubić keju koja je bila jedan od inicijatora humanitarne akcije.

Dan nakon toga u ulazu se pojavio muškarac srednjih godina, koji je sačekao da uđe u zgradu kad je neko od stanara otvorio vrata. Provozao se liftom, a zatim u ulazu razbio kutiju i odneo sav prikupljeni novac. Na pločicama je ostala samo sitnina koju nije stigao da pokupi.

– Ostali smo zgroženi i zapanjeni, ne možemo da verujemo da je ukraden novac za lečenje samohrane majke. Kad smo vratili kamere i pozvali policiju, muškarac koji je ukrao pare je prepoznat i ispostavilo se da je on otac devojčice koja je prethodni dan uzela iz kutije 250 dinara. Upravnik zgrade kaže da je ovaj muškarac već poznat po obilasku zgrada tražeći šta bi mogao da uzme – dodaje ova Čačanka.

Čitav događaj prijavljen je nadležnim organama, a krađa se dogodila u ranim popodnevnim satima.

– To je samo još jedan pokazatelj da ljudi nemaju nikakvu meru. Sramota – izjavila je stanarka solitera u kom se krađa dogodila.

BONUS VIDEO:Izvor: RINA

Komentari (1)

Ostavite komentar