Medicinska sestra POGINULA dečku pred očima: Isplivali stravični snimci iz AKVA PARKA (VIDEO)

Tragedija se dogodila na zip-lajn platformi koja je na brzinu podignuta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Youtube

Medicinska sestra iz Brazila poginula je 2. jula tako što je pala sa zip-lajn platforme u akva parku “Piracema” na severu zemlje.

Tragedija se dogodila pred zaprepašćenim posetiocima, a pojavili su se i snimci neposredno pre i posle pada sa oko 21 metra visine.

Jasmili Araužo (23) stradala je na oči svog dečka i prijatelja sa kojima je otišla da se zabavi na atrakciji čija je konstrukcija podignuta na brzinu samo nekoliko sati pre nego što su došli, prenosi Dejli star pisanje brazilskih medija.

Ona se popela na vrh platforme bez ikakve zaštite i iznenada propala kroz četvrtastu rupu u sredini. Vatrogasci su joj ukazali prvu pomoć pre nego što je Hitna pomoć odvezla u bolnicu. Nažalost, preminula je u sanitetu od srčanog udara.

Akva park je zatvorio fatalnu atrakciju nakon nesreće i saopštio da je neće ponovo otvoriti dok se ne završi istraga o tome kako je došlo do tragedije.

– Piracema Park Klub je pružio svu podršku i pažnju porodici mlade žene i nakon nesreće zatvorio aktivnosti atrakcije, koja će se vratiti u rad tek nakon istrage nadležnih u vezi sa uzrocima nesreće – saopštio je portparol parka.

Poručnik Euriko Fernando iz vatrogasne službe rekao je da platforma nije imala odobrenje inženjera. Međutim, park se nije oglasio na ovu tvrdnju.

On je dodao da je platforma samo na brzinu postavljena tog jutra dok vatrogasci pokušavaju da razjasne šta se dogodilo.

– Sklopljena je u poslednjem trenutku, bila je spremna 2. jula ujutru. Uradili su to veoma brzo, verovatno je žurba tokom montaže glavni faktor u pokušaju da se objasni šta se dogodilo – kazao je on medijima.

Slučaj je prijavljen policiji i trenutno je u toku istraga.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, daily star

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar