Nađena je MRTVA okružena špricevima: Mariju iz “Žikine dinastije” trebalo je da igra OVA glumica (FOTO)

Preminula je usled prevelike doze narkotika

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Rialda Kadrić je imala samo 14 godina kada je prvi put odigrala ulogu svog života. Ona stala je upamćena po ulozi Marije u kultnom serijalu “Lude godine”.

Prvi put kada je zaigrala u “Žikinoj dinastiji” imala je samo 14 godina. Tada je osvojila publiku ljubavnom pričom sa filmskim partnerom Vladimirom Petrovićem, koji je tumačio lik Bobe.

Foto: Youtube/Printscreen/ Aleksandra Erdeg

Međutim, uloga Marije je bila namenjena Sonji Savić, ali ona nije mogla da prihvati zbog mnogih obaveza na drugim fimovima.

Na zahtev publike snimljeno je još osam filmova, iako nije bilo u planu da se snimaju nastavci. Prva klapa je pala 1977, a poslednja 1992. godine.

Sonja je pronađena mrtva 2008. godine, u Kursulinoj ulici, u svom stanu, na Vračaru. Zvanični izveštaj obdukcije pokazao je da je Sonja preminula usled prevelike doze narkotika, a informacija koja je duboko potresla javnost jeste da je Sonja pronađena u stanu koji, osim prljavog dušeka, nije imao drugi nameštaj. Sonja je spavala na dušeku na podu, a svuda oko nje bili su razbacani špricevi.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar