“Bitango jedna, MARŠ odavde!”: Našeg legendarnog glumca gost NAPAO u kafani

Sve se odigralo u jednom prestoničkom lokalu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Da poznatim ličnostima život nije lak, još jednom smo se uverili kada smo se zatekli u neposrednom okruženju legendarnog glumca Petra Božovića, kome je uživanje u jednom prestoničkom lokalu prekinuo pijani gost koji je pošto-poto želeo da sedne za njegov sto. Naizgled bezazleni razgovor se pretvorio u oštru verbalnu prepirku, te je malo
falilo da dođe do ozbiljnijeg fizičkog sukoba.

NEZVANI GOST

Naime, sve je počelo u jednom prestoničkom lokalu, koji se inače nalazi preko puta zgrade u kojoj živi legendarni glumac. Ispijajući svoje omiljeno pivo, koje mu je palo kao kec na desetku na vrelom beogradskom asfaltu, glumcu je prišao jedan od gostiju, koji je u lokalu već sedeo u društvu nekolicine prijatelja.

Želeći da se pošto-poto nađe u društvu Božovića, pijani gost je dao sebi za pravo da sedne za njegov sto bez prethodnog pitanja. Kako smo mogli da shvatimo, glumac je sedeo sa dvojicom ljudi, od kojih je jedan bio gazda lokala, a pridošlica je, kako se ispostavilo, bio gazdin venčani kum.

Foto: Milan Maricic/ATAImages

 BAHATOST NA DELU

Razgovor je, kao što kod nas obično biva, započeo političkim temama, da bi se nastavio nešto drugačijim tokom. Situacija se zaoštrila kada je gazdin kum potkačio Božovića govoreći o
njegovom poreklu.

– Ja sam rođen u krugu dvojke, odrastao sam u krugu dvojke, onda možeš da shvatiš da sam ja beogradsko dete – započeo je priču pridošlica, na šta mu je Božović odgovorio:

– A šta ti misliš, gde sam ja rođen?

– Pa verovatno na nekoj čuki – odgovorio je bahato gazdin kum, što je isprovociralo slavnog glumca, koji mu nije ostao dužan:

– Molim?! Govedo jedno, kako to razgovaraš sa mnom? Ti se ponašaš kao da smo nas dvojica čuvali ovce zajedno, bitango jedna! Marš odavde! – rekao je besno glumac i dodao:

– Ti ćeš meni, koji sam rođen u centru Zemuna, da govoriš da sam rođen na nekoj čuki. Sram te bilo! Ajde skloni mi se sa stola! Ko te je uopšte zvao da sedneš ovde?

 KUM KRIV ZA SVE

Nakon svađe, pijani gost se nevoljno udaljio od stola, nakon čega je Božović zamolio konobaricu da mu naplati račun, govoreći joj: – Aj naplati mi sve ovo i kaži mi ko je ovaj?Kada je shvatio da se radi o gazdinom kumu, upitao je gazdu:

– Ovo ti je kum? Nemoj misliti da ću ti više doći ovde na piće. Pih, sad više nemam ni gde da pijem – zaključio je Božović, koji je potom uzeo svoj prepoznatljivi štap i platio račun uz pozamašan bakšiš, te se zaputio svojoj kući.

 

OSTATAK OVOG I MNOGE DRUGE TEKSTOVE ČITAJTE U SUTRAŠNJEM OBJEKTIVU.

Foto: Objektiv.rs

Piše: Tanja Svilanović

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar