Mara je kasno videla da joj ZMIJA visi iznad glave: Odjeknuo je VRISAK njene ćerke, desio se horor (FOTO)

Pre nego što je shvatila šta se dešava uhvatila se za kvaku i otvorila vrata, a onda je usledio napad

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Facebook

Jedna Amerikanka doživela je strašnu traumu kada je pre oko dve nedelje otvorila ulazna vrata, na kojima je visila zmija od tri metra i ujela je iznad oka.

Mara Džo Tomas i njena ćerka Kenli iz Kentakija stigle su kući kao i svakog drugog dana. Majka je išla ispred devojčice koja je odjednom počela da vrišti. Pre nego što je shvatila šta se dešava uhvatila se za kvaku i otvorila vrata.

Iznad glave joj je visio zastrašujući reptil koji se bacio na nju, ali srećom nije bio otrovan. Odmah je prestravljena utrčala u kuću, primetivši da je zmija tom prilikom ugrizla.

– Ujela me je pre nego što sam je videla, ali sam odmah znala da me jeste ugrizla – rekla je žena za lokalnu televiziju WPSD.

Mara Džo i Kenli su požurili u bolnicu jer nije znala da li je zmija otrovna.

– Ozbiljno, u mom životu NIKADA nijedan trenutak nije dosadan. Danas me je ujela zmija malo iznad oka – napisala je majka troje dece u objavi na Fejsbuku.

Onda je malo detaljnije opisala jeziv doživljaj.

– Kenli je bila napolju, videla je to i počela da vrišti na sav glas, tako da sam ja, naravno, otvorila vrata i bum – uhvatila me je! Srećom, nije bila otrovna i nije mi upala u oči! Više nikada neću kačiti vešalicu za vrata – napisala je ona na Fejsbuku, pokazujući da se zmija obavila oko znaka sa američkom zastavom koji je bio obešen na vrata.

Mara kaže da je ranije viđala samo jednu ili dve zmije godišnje na svom posedu, ali ih nikada nije upoznala tako lično i izbliza.

„Vrućina i sređivanje vrta, zbog ove kombinacije je verovatno samo pokušavala da pronađe neko hladno mesto da se sakrije – rekla je ona za televiziju.

Zabrinuta majka je uklonila dekoraciju sa vrata, ali kaže da od sada dvaput pogleda pre nego što iskorači napolje.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs, Toronto Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar