Jao, Bože, šta mi uradi! JECAJI parali nebo u Subotincu: Mladić krenuo s društvom na odmor pa POGINUO

Petoro teže povređenih je transportovano u Klinički centar u Nišu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Mladić K. N. (20) je poginuo, a 10 osoba je povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas u selu Subotinac na putu između Aleksinca i Sokobanje. Na mesto teške nesreće došli su rođaci nastadalog mladića iz okoline Leskovca.

– Jao, Bože, šta mi uradi? Zašto se ovo desilo? – jecao je muškarac po svemu sudeći otac nastradalog mladića kraj smrskane olupine automobila.

Prema nezvaničnim saznanjima, mladić se sa društvom zaputio po druga u okolinu Sokobanje gde su planirali da provedu nekoliko dana odmora. Pored olupine “senika” ostali su zvučnici i muzički uređaji koje su poneli na odmor, kao i torbe sa ličnim stvarima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Doktor Nenad Blagojević, sa klinike za ortopediju u aleksinačkoj bolnici kaže da je petoro povređenih iz udesa, koji su smešteni u bolnici u Aleksincu, u stabilnom stanju. Prema njegovim rečima, u pitanju su lakše telesne povrede i oni nisu životno ugroženi.

– Svi pacijenti su svesni, komunikativni, stabilnih vitalnih parametara i niko nije životno ugrožen. Jedan pacijent ima prelom potkolenice dok ostali imaju kontuzione povrede – rekao je dr Blagojević.

Petoro teže povređenih je transportovano u Klinički centar u Nišu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Zamenik osnovnog javnog tužioca u Aleksincu Janko Dimić i policijski službenici iz tog grada obavili su uviđaj radi utvrđivanja uzroka ove teške saobraćajne nesreće.

Ispred krivine u kojoj se desila teška saobraćajna nesreća je poznata kao mesto u kojem se proteklih godina desilo više udesa sa teškim posledicama, a posebno je rizična za vozače koji nisu iz aleksinačkog kraja i ne znaju dobro put.

– Vozila koja dolaze iz pravca Aleksinca i idu u smeru ka Sokobanji ukoliko se kreću malo brže u ovoj krivini mogu da izgube kontrolu i izlete na suprtonu stranu jer je takva konfiguracija terena. Zato se na ovom mestu desilo više teških udesa. Trebalo bi ispred postaviti neki saobraćajni znak koji bi upozoravao vozače da se radi o izuzetno opasnoj deonici – kaže jedan od meštana Subotinca.

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar