“Izgleda kao da je MRTAV”: Isplivale fotografije Breda Pita na kojima glumac ne LIČI na sebe (FOTO)

Slike holivudskog glumaca uplašile su obožavateljke širom sveta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Bred Pit decenijama unazad važi za najvećeg zavodnika kome na izgledu zavide mnogi muškarci, a sada su se pojavila fotografije na kojima glumac ne liči na sebe.

Naime, Pit se slikao za jedan poznati časopis, a obožavateljke su odmah prokomentarisale na društvenim mrežama da je glumac neprepoznatljiv. Zauzeo je “čudnu pozu”, fotografija ima “čudne boje”, a što je najgore od svega, mnogi su istakli da mu “fali sanduk”.

Holivudski glumac je u intervjuu otkrio da je nakon razlaza od Anđeline DŽoli ostavio alkohol, kao i da je trezan šest godina. Otkrio je da je posećivao sastanke anonimnih alkoholičara godinu i po dana i kako mu se život promenio.

– Video sam i životne priče drugih ljudi koji su dotakli dno i to je za mene jednostavno grozno – rekao je glumac.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GQ (@gq)

Na fotografijama je glumac pozirao u plavoj košulji i ljubičastim pantalonama, a sve je delovalo kao da leži na cveću. Malo je reći da su njegovi fanovi zgroženi, pa su mreže preplavljene negativnim komentarima.

-“Izgleda da je trebalo da zatvore sanduk. Jadni Bred”, “Izgleda kao da je mrtav”, “Šta je ovo? Da nije izgubio opkladu?”, “Užasna fotografija”, “Ovo me je prepalo. Izgleda kao leš”, “Razmislite o tome da promenite naslovnicu” – samo su neki od stotina komentara ispod objave.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GQ (@gq)

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar