Oglasila se Milena Popović nakon DRAME: Evo šta je otkrila o odnosu sa Jurićem – on NAPUSTIO Srbiju

Ona i Jurić su veće dve godine u vezi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/milos rafailovic, Printscreen/Instagram

Milena Popović, nevenčana supruga pokojnog Olivera Ivanovića, nedavno je obelodanila vezu sa Igorom Jurićem, ocem tragično nastradale devojčice Tijane Jurić, a osim što je izazvala salvu i pozitivnih i negativnih komentara, ovaj njen potez nije obradovao njenog partnera.

Naime, Jurić je nakon što je njegova draga postavila sliku sa njim uz emotikon srca, kazao da on nije estradna zvezda da bi bilo šta u javnosti objavljivao u vezi sa svojom privatnošću.

– Za sve što je objavila Milena Popović iskomunicirajte sa njom, kao i pitanja koja se tiču nje i njenih osećanja – kazao je Jurić za medije.

Da su posredi „nevolje u raju”, za Objektiv je svojim gestom potvrdila i sama Milena Popović. Nakon što smo je pozvali, ljutito je kazala da zna zbog čega je zovemo, ali da joj nije do priče.

Na naše pitanje da li je boli prozivka partnera Igora Jurića, kazala je da nema komentar ni na jedno pitanje, a potom prekinula vezu. Ipak, nakon što smo završili razgovor, Popovićeva nam je poslala poruku.

– Doneli smo odluku da naš privatan život držimo dalje od očiju javnosti i medija. To je sve – kazala je ona, očigledno prihvativši Jurićev stav da se ne eksponiraju.

Prema našim saznanjima, Igor Jurić je napustio Srbiju i otputovao u Hrvatsku na nekoliko dana, kako bi sredio misli, dok je njegova draga ostala u Beogradu. Podsećamo, nakon što je objavila sliku sa Igorom Jurićem, komentari, mahom negativni, samo su se nizali, nakon čega je Popovićeva obrisala fotografiju.

Prema pisanju medija, ona i Jurić su veće dve godine u vezi i zajedno žive u centru Novog Sada. Kako su ispričali izvori bliski ovom paru, i Jurićeva ćerka i sin Popovićeve su upoznati sa njihovim ljubavnim životom i neretko svi zajedno odlaze u restorane.

Piše: Ekipa Objektiva

BONUS VIDEO

OVU I OSTALE AKTUELNE PRIČE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 22. JUN

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (20)

  1. Oliver je bio dobar preko njega je dosla do diplome Onje bio obrazovan covek iskoristila je tu priliku nije se vencala znala je od prilike koliko ce ziveti sa njim. Bilo bi dobro da pregovori ko je ubio Olivera sama je izjavila da zna ko gaje ubio.O privatnom zivotu ne treba mnogo govoriti takve ih ima koliko hoces.Bitno je da nasledis sto vise ljibav se nadje na ovaj ili onaj nacin...

    Odgovori
  2. Ne ulazim u to ko je sa kim, ali ova zena je toliko primitivna i glupa da je morala da objavi svoju vezu na drustvanim mrezama. Kakav primitivizam, posebno sto su oboje imali tragedije zbog cega je morala da vodi racuna. Tacno je da zivot tece dalje i da treba nastaviti da zivis, ali treba i uvek imati u vidu postovanje prema osobama koje vise nisu sa njima. To je pitanje kulture i vaspitanja.

    Odgovori

Ostavite komentar