21. jun je NAJMOĆNIJI dan u godini: Verovanja kažu da jednu stvar morate da uradite VEČERAS pre spavanja

Ovog dana vladaće energija Sunca, a evo šta ona donosi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

21. juna počinje leto, što sa sobom donosi duže dane i kraće noći.

Astrolozi ističu da ovaj dan donosi i neke posebne moći, te da su zvezde posebno naklonjene i da je ovo jedan od najmoćnijih dana u godini, kada treba da razmislite o svojim željama.

Energija Sunca ovog dana otvara mogućnost da započnete novo poglavlje u svom životu, ali i da sve loše ostavite iza vas. Ako ste imali poteškoće u proteklom periodu, sada je vreme da razmišljate o promenama.

Prema verovanjima, ovaj period donosi svežu energiju koja će uspeti da vas podstakne i motiviše, te ćete lakše moći da se nosite s promenama koje vam slede. Verovanja kažu da na 21. jun treba da budete okruženi samo pozitivnim ljudima i da imate pozitivne misli ako želite da vam se nove prilike otvaraju.

Foto: Shutterstock

Ako imate nerazjašnjene probleme iz prošlosti, sada je vreme da raskrstite s njima. Ako imate već neko vreme poslovnu ideju, pravi momenat je da je sprovedete u delo.

Prema verovanjima, dan pre 21. juna trebalo bi da uradite jednu stvar pre spavanja, ako želite da vam se želje ispune i da vam se otvore nove prilike koje će doneti značajne promene u vašem životu.

Staro verovanje kaže da na papiru zapišete ono što želite da ostvarite u ovoj godini i da svoju listu želja čuvate u novčaniku, ali i da je pogledate svaki put kada pomislite da vam je teško. Ovo će vam poslužiti kao talisman i podsticaj da istrajete na svom putu, ali i da se foksirate samo na pozitivne stvari.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs, magazin.novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar