REČ ASTROLOGA

Nedeljni horoskop od 12. do 19. juna: Pun Mesec u Strelcu utiče na POSAO, u ljubavi BURNO

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za ovu nedelju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao

Ovo je nedelja koja će vam doneti dobre susrete i manje važne odluke. Merkur u vašem polju kratkih puteva najavljuje seriju izleta i dobrog opuštanja. Zato je ovo nedelja pomešana sa zadovoljstvom preko posla.

Ljubav

Neki preokreti na polju ljubavi su mogući. Očekujte neobične predloge od emotivnog partnera ako ste u vezi ili braku. Oni Ovnovi koji su slobodni lako mogu doživeti veliku neobičnu ljubav na jednu noć.

Zdravlje

Imate solidno zdravlje.

BIK

Posao

Važno je da znate šta tačno želite jer samo tako možete investirati u dugoročne projekte. Sredinom nedelje imate opasnost od rizika ulaganja novca u nepredvidljive finasijske projekte.

Ljubav

Vaše ljubavne prilike su veoma neobične jer su sklone nepredviđenim okolnostima. Imate puno prilike da se vežete za osobu koja nije iskrena.Nejasna obećanja i nejasne situacije dovode vas do suprotnih reakcija. Svakako na polju ljubavi očekujte buru i oluju.

Zdravlje 

Odlično je vaše opšte zdravlje.

BLIZANCI

Posao

Odlična energija stiže zajedno sa Merkurom u vašem znaku. On će vam povratiti staru volju i pozitivnu energiju. Dobri poslovni susreti i snnažna želja za napredovanjem otvaraju vrata novih pobeda na poslovnom planu.Krajem nedelje Očekujte promene u uređenim odnosima na poslu.

Ljubav

Spremni ste da istražujete i završite sa starim navikama. Zato je potrebno da promenite partnera ili uvedete nešto novo u zajedničku svakodnevnicu. Imate velike šanse da zloupotrebiite tuđđe poverenje ako ste nedavno ušli u vezu.

Zdravlje

Vaše zdravlje je dovoljno dobro.

RAK

Posao

Pun Mesec u Strelcu 14. juna snažno utiče na vaše poslovne događaje.Odličan trenutak da razmislite ne samo o poslovnoj rutini već i o svom zdravlju. Zato je ovo nedelja u kojoj možete staviti tačku na pojedina poglavlja.Krajem nedelje pravite uslove za nove početke.

Ljubav

Ovo je nedelja u kojoj možete dodati začin u ljubavi i tako podgrejati atmosferu bliskosti i ljubavi. Imajte u vidu da svaka promena produžava ljubav i pravi put ka nečem novom i boljem.

Zdravlje

Imate dobro zdravlje.

LAV

Posao

Sjajna nedelja ispred vas jer završavate sa onim pojedninostima koje su vas opteretile. Zato je ovo odličan trenutak da spojite lepo sa korisnim.Nema ni jednog razloga da ne udovoljite sebi i svojim potrebama.

Ljubav

Očekujte vruću nedelju na ljubavnom planu.Pun Mesec u Strelcu i vašem polju ljubavnih veza čini vaš znak veoma magnetičnim. Zato slobodni Lavovi mogu uživati u romantičnim vezama prepunim lepih dešavanja.Nikako vam neće nedostajati zabave i inspiracije.

Zdravlje

Bez tegoba na polju zdravlja.

DEVICA

Posao

Nije povoljna nedelja za posao i poslovne obaveze ali jeste za porodične svakodnevne prilike. Imajte u vidu da je potrebna pomoć sa vaše strane mlađem članu porodice. Zato nema opravdanja koje vas može odvesti od tih prioriteta.

Ljubav

Za sve je potrebno vreme pa i za vaše odluke šta vam je prioritet porodica ljubav ili posao. Ukoliko završite sa starim navikama bežanja u obaveze zamerićete se emotivnom partneru. 

Zdravlje 

Manji problemi sa nervozom.

VAGA

Posao

Uzbudljiva nedelja pred vama jer ćete biti veoma povezani sa saradnicima i prijateljima. Ovo je nedelja u kojoj završavate neka stara prijateljstva ali osnažujete nova. Krajem nedelje moguće su neprijatne intrige.

Ljubav

Nepredviđene ljubavne situacije dovode vas u nepriliku završetka odnosa. Zato će neke Vage završiti neuspešnu ljubavnu idilu sa jednim Ovnom. Krajem nedelje moguće nerazumevanje i svađe oko finasija.

Zdravlje

Zdravlje je bez promena.

ŠKORPIJA

Posao

Veoma uzbudljiva nedelja na polju finasija. Neke Škorpije će promeniti način zarade dok će druge promeniti odnos prema novcu i štrednji. Nije nemoguće da imate nepredviđene troškove. Ipak krajem nedelje možete dovesti u ravnotežu vaše polje finasija.

Ljubav

Moguće je da se zaljubite ali ne u osobu koju ne poznajte već u dobrog prijatelja. Ima najave da lako ulazite iz prijateljstva u emotivnu vezu samo zbog poverenja u osobu koju gledate na drugi način. Atraktivna Riba može uzdrmati vaše slomljeno srce.

Zdravlje 

Imate solidno zdravlje.

STRELAC

Posao

Ovo je nedelja promene i završetka jednog perioda i otovaranje novog poglavlja u vašem poslovnom svetu. Dobri aspekti iz Ovna podržavaju vašu volju za uspehomi pobedom nad konkurencijom. Zato se osolonite na završetke koji vam otvaraju nove puteve uspeha. Pun Mesec u vašem znaku 14. juna ima zadatak da vam otvori more proemna na poslu i u karijeri.

Ljubav

Pravo vrem da zasijate na ljubavnompolju jer ste spremni za istraživanje i nova poznastva. Ove nedelej stavljate pečatkraja na sve iza vas i krećete u nova ljubvna iskustva. Imate punu podršku zvezda.

Zdravlje

Odlično je vaše zdravlje.

JARAC

Posao

Povežite se sa svojim željama i snovima da bi imali novi pravac u poslovnim odlukama. Ovo je nedelja poštovanja ali vi poštujte prvo sebe da bi i drugi mogli da poštuju vas. Novi poslovi koji porizilaze iz vaše dugogodišnje želje.

Ljubav

Nema prevelike drame u ljubavi jer je kod vas sve unapred isplanirano. Međutim od sredine nedelje vaši plkanovi se mute i nema načina da ih održite u pravom smeru. Zato je ovo nedelej nepredvidljivih okolnosti koje vas uvode u nove rutine.

Zdravlje

Vaše opšte zdravlje je bez promena.

VODOLIJA

Posao

Diplomatija je vaše najveće oružje ove nedelje. Zato ste spremni da osigurate dobre odnose na poslu i na polju većih dogovora. Odlučili ste da uspostavite nove ciljeve kako bi unapredili posao. Stare navike u ophođenju sa ljudima menjate i postajete manje doostupni.

Ljubav

Nepredviljivi ljubavni susreti neće doneti ništa novo ali relno će biti zanimljivi. Ipak povedite računa o tome koliko možete verovati jednom Lavu. On je u stanju da vam obeća ono što sigurno neće ispuniti.

Zdravlje

Odlično se osećate.

RIBE

Posao

Spremite se za nove prilike. Orvorite vrata novom poslu ili karijeri. Ovo je nedelja novih šansi za promenu kompasa i ciljeva koji će obeležiti vašu budućnost. Uskladite se sa mogućnostima koje vam dolaze u susret.

Ljubav

Nije vreme da trpite nekog ili radite ono što vamne prija. Pokušajte da se uskladite sa zajedničikm potrebama. Međutim ako to ne uspete da uradite do kraja nedelje imate velike šanse da menjate svoje emotivno očekivanje. Budite odgovrni prem sebi i pogledajte istini u oči.

Zdravlje

Nema promena na polju zdravlja.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar