“Ja se nadam da ću je UBEDITI”: Ceca posle ZAJEDNIČKOG nastupa otkrila zašto Anastasija neće duet sa njom

Sinoć su prvi put delile scenu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović već tri i po decenije je na muzičkom tronu. Gotovo da ne postoji koncertni prostor koji do sada nije napunila, a najveća nagrada u karijeri joj je, kako sa ponosom ističe, publika koja je godinama prati u stopu i koja sa njom u glas peva najveće hitove.

Prema sopstvenom priznanju, ne postoji nastup kog se ne seća, a koncert u malom gradiću Probištip u Makedoniji koji je održala, u subotu 11. juna, pred više od pet hiljada ljudi, ostaće joj duboko urezan.

Naime, Ceca se na bini po prvi put pojavila zajedno sa svojom naslednicom Anastasijom, koju je ujedno, premijerno gledala uživo dok peva. Veliki vatromet kao i ovacije publike samo su doprineli dodatnom naboju emocija koje folk zvezda ni sat vremena nakon nastupa nije mogla da obuzda.

Foto: ATAImages

Na pitanje da li je ikada zamišljala trenutak kada će stati na binu sa svojom ćerkom Ceca je istakla da od kad je Anastasija stupila na muzičku scenu ona očekuje ovaj trenutak.

– Negde i jesam od momenta kada je ona odlučila da se bavi istim poslom. Ja smatram da je ovo najlepši posao i da treba da se bavi njime ako je talentovana kao što jeste, i ako voli kao što voli. Treba da radi ono što voli jer ta energija koju dobijaš od publike, ona je lekovita.

Posle prvog zajedničkog nastupa, poteglo se pitanje o zajedničkoj pesmi. Pisalo je da je Cecin predlog da snime duet jednom prilikom njena naslednica odbila.

– Ja nemam puno dueta u karijeri, isključivo sam radila sa prijateljima, sa ljudima prema kojima ja gajim privatno emociju mimo našeg posla. Anastasiji sam rekla ” dobro Anastasija ja sam ti majka, a ona kaže ne, ja smatram da još uvek nisam dostigla taj nivo da ti i ja snimimo taj duet i ostaću dosledna tome”. Ja se nadam da ću je ubediti i da ćemo snimiti što pre. Odbila je duet i otkačila me je na jedan.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anastasija uskoro objavljuje  duet sa Mc Stojanom, ali je istakla da je snimila još tri pesme koje če uskoro objaviti.

– Da, prvo izbacujem duet sa njim. Snimila sam tri samostalne pesme plus taj duet. Dakle, u nekom narednom periodu ću izbacivati to što sam snimila. Prvo izlazi taj duet, onda planiram da izbacim svoju samostalnu pesmu. Jednu brzu letnju pesmu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar