Kako biste vi reagovali? Upoznali smo nove prijatelje, a onda su oni predložili da se “družimo” u krevetu

Nepristojna ponuda ih je šokirala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Njih dvoje su bili presrećni kada su posle preseljenja u drugi grad, ubrzo upoznali mladi bračni par s kojim su odmah pronašli zajednički jezik.

Međutim, ubrzo je usledila nepristojna ponuda koja je promenila sve.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Nekoliko nedelja posle selidbe, upoznali smo stvarno sjajan par koji živi blizu nas i počeli smo često da se s njima družimo – počinje priča anonimne žene.

– Imamo toliko toga zajedničkog – godine, karijere, hobije i još mnogo toga – i veoma je zabavno biti u društvu tako zanimljivog i atraktivnog para. Međutim, pre par dana smo uveče bili kod njih i muškarac se našalio da bismo trebali da zabavu preselimo u spavaću sobu – navodi ona i dodaje:

– U tom trenuku je to zvučalo kao šala: Muž i ja smo se nasmejali i nastavili da razgovaramo s njima. Ali, kad smo krenuli kući, muškarac se nagnuo i šapnuo mi: “Razmisli o onome što sam rekao. Dobro bismo se zabavili”.

Foto: Shutterstock

– Sada više ne želim da ih vidim jer se osećam tako neprijatno! Sama pomisao na svingerski seks mi je odvratna. Nema šanse da ja ili moj muž ikada pristanemo na tako nešto. Jednostavno nismo takvi ljudi – objašnjava žena.

Problem na koji je ova žena naišla je sledeći: Nije sigurna da li želi da se i dalje druži s tim parom jer se boji da bi “nepristojna ponuda” mogla da se ponovi.

Savet terapeuta: Problem možete da rešite na dva načina.

Ili ćee im direktno reći da niste zainteresovani za takve aktivnosti ili ćete morati da se udaljite od njih i nađete nove prijatelje. U oba slučaja poenta je da vam ne bude neprijatno, i da možete normalno da nastavite dalje bez bojazni da ćete ih negde sresti i onda proći kroz neprijatnu tišinu s njima.

A kako biste vi reagovali u ovom slučaju?

Vaše odgovore možete ostaviti u komentarima.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, 24sata.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar