Ova poznata pevačica je OČARALA Arkana: Zvao je da se doseli u Beograd, a razmišljao i o RAZVODU (FOTO)

Njih dvoje su uplovili u ljubavni odnos krajem osamdesetih godina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA PHOTO / EPA FILES, Shutterstock/Ilustracija

Pre Svetlane Cece Ražnatović, komandant Srpske dobrovoljačke garde Željko Ražnatović Arkan bio je u emotivnoj vezi sa njenom hrvatskom koleginicom, pevačicom Doris Dragović.

Navodno, njih dvoje su uplovili u ljubavni odnos krajem osamdesetih godina, malo pre nego što su otpočeli sukobi u bivšoj Jugoslaviji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kontroverzni biznismen Nebojša Tubić Žabac u jednom intervjuu je ispričao da je on prvo bio u vezi sa Doris, ali da je i Arkan potpuno poludeo za pevačicom.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

– Kada je i Arkan konačno spavao s njom, rekao mi je da mu je to bio najbolji se*s u životu! Bio je potpuno očaran tom ženom. Rekao mi je da to nije normalna ženska, već da da je vrh vrhova- rekao je Žabac.

Prema navodima izvora bliže upućenih u emotivni odnos između njih dvoje, Arkan je navodno nagovarao Doris da se preseli u Beograd, a zbog nje je razmišljao i o razvodu od prve supruge Natalije.

Ipak, 1990. godine, kada je Arkan uhapšen u Dvoru na Uni, ovaj ljubavni par je navodno prekinuo svaki kontakt.

Tri godine kasnije, Arkan upoznaje Cecu kojoj je izgovorio subonosno “da” 1995. godine, a Doris Dragović se udala za vaterpolistu Marija Budimira.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar