Životna drama na Rolan Garosu: Imao sam najveće bolove u životu, ni ne pomišljam više na tenis!

Džumhuru su se bolovi pojavili nedugo posle kvalifikacionog meča

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/atptour.com

Teniser iz BiH Damir Džumhur doživeo je nedavno vrlo iskustvo zbog kojeg je završio u bolnici na intenzivnoj nezi.

Neprijatno isksutvo je zapravo vrlo ozbiljan zdravstveni problem koji mu je ustanovljen po prijemu u bolnicu – teška upala pankreasa.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Džumhuru su se bolovi pojavili nedugo posle kvalifikacionog meča na Rolan Garosu protiv Fernanda Verdaska u kojem je poražen.

– Pozdrav svima. Samo sam želeo da podelim sa svima vama to da je prošla nedelja verovatno bila jedan od najtežih perioda u mom životu. Posle mog meča u Parizu na Rolan Garosu odjednom sam osetio jak bol u stomaku. Kontaktirao sam doktora i odmah sam hospitalizovan u bolnici. Sva ispitivanja su pokazala da je u pitanju akutni pankreatitis (zapaljenje pankreasa). Na skali od 1 do 5 bilo je 5 (najjača). I to se desilo samo 3 dana pre mog 30. rođendana, pa sam od tada na intenzivnoj nezi, četiri dana u Parizu pa sam nastavio oporavak u Beogradu – ukratko je opisao Džumhur šta mu se dešavalo i muku kroz koju je prošao:

– Imao sam najveće bolove u životu i nisam ni pomislio da to mogu da doživim, pogotovo zato što je to jednostavno došlo niotkuda zdravom sportisti kakav sam ja. Biću u bolnici još dve nedelje jer oporavak od ovoga nije lak i potrebno je vreme. Na kraju sam srećan što sam živ i što mi nije potrebna operacija. Osećam da ću mnogo više ceniti život, mnogo više sve prilike, više uživati u stvarima koje su važnije od tenisa, od svega na ovom svetu, a to je moja porodica! Moj sin, moja žena i svi koji me bezuslovno vole. Drago mi je da se već osećam bolje i da vidim poboljšanje. Lekari koji su brinuli o meni uradili su najbolji mogući posao da me spasu i ojačaju. Hvala njima, zahvaljujući podršci mojih prijatelja, podršci moje porodice a posebno moje supruge koja je učinila sve što je bilo moguće da mi pruži najbolju negu i naravno mislima na mog sina da ću ponovo biti zdrav. Što se tiče tenisa, trenutno ne razmišljam. Definitivno mi nije na pameti, ali znam da ću uzeti malo slobodnog vremena da se oporavim i da ga provedem sa dragim osobama. Hvala svima na bezuslovnoj podršci. Damir.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Damir Dzumhur (@damirdzumhur)

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar