POTRESAN OPROŠTAJ sestre Mateja Periša: “Nedostaješ… Uzeli su te Sava i Dunav” (VIDEO)

Njegovi prijatelji večeras će se oprostiti od njega u špaliru brodova u blizini splitske Trajektne luke

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs, Printscreen/Ilustracija

Čitav region tuguje zbog tragične smrti Mateja Periša, mladića iz Splita koji je nestao u Beogradu krajem decembra prošle godine i čije telo je pronađeno prošle sedmice kod Ada Huje.

Matej će danas biti sahranjen u svom rodnom Splitu, a njegovi prijatelji večeras će se oprostiti od njega u špaliru brodova u blizini splitske Trajektne luke.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Njegov otac Nenad Periš ranije je zamolio medije i javnost da se suzdrže od dolaska na sahranu njihovog voljenog sina i brata.

– Poštovani novinari i snimatelji još jednom vam se zahvaljujem na saosećanju i korektnom praćenju ovog slučaja, ali vas još jednom molim da se zbog veoma teških trenutaka za mene i moju porodicu suzdržite od bilo kakve medijske pozornosti sahrane našeg Mateja, i događaja uz sahranu. Znam da ćete shvatiti moju molbu te vam se zbog toga u svoje ime i u ime svoje porodice zahvaljujem – rekao je Periš.

Matejeva sestra je na društvenim mrežama postavila potresan video snimak i poruku kojom se oprostila od svog brata. Na snimku se nižu Matejeve fotografije, dok se u pozadini čuje pesma Dina Merlina “Nedostaješ”.

@andreaperis_ nedostaješ brate moj,nadam se da si konačno našao svoj mir,hvala ti što si postojao,hvala ti što si me ujedinio,uzeli su te Sava i Dunav,Hrvatska te čeka i širi svoja krila,počivaj u miru,voli te tvoja sestra najviše na svijetu❤️?️.. #matejperiš #nedostajes #dinomerlin #tiktok #fypシ #viral #actives? #fy #active ♬ original sound – L i d i j a ✌

– Nedostaješ brate moj, nadam se da si konačno našao svoj mir, hvala ti što si postojao, hvala ti što si me ujedinio. Uzeli su te Sava i Dunav, Hrvatska te čeka i širi svoja krila… Počivaj u miru, voli te tvoja sestra najviše na svijetu – stoji u objavi njegove sestre.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar