Bezazlena igra se završila KOBNO: Brat i sestra kopali rupu u pesku, pa usledio HAOS – on nije preživeo

Do urušavanja peska došlo je samo dve godine nakon sličnog incidenta u Nju Džersiju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Mladić (18) je poginuo nakon što se pesak urušio na njega i njegovu sedamnaestogodišnju sestru juče na plaži u okrugu Oušn u Nju Džersiju.

Policija je uspela da spase devojku.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Brat i sestra iz Mejna su provodili posle podne na plaži sa porodicom. Tinejdžeri su koristili frizbije da iskopaju rupu u pesku dubine 3 metra kada se pesak urušio na oboje, rekao je gradonačelnik Mo Hil, navodi NBC New York.

Levi Kaverli je preminuo od zadobijenih povreda nakon što se pesak obrušio na njega i njegovu sestru, a policija i hitna medicinska pomoć uspeli su da spasu devojčicu.

Brat i sestra su “navodno kopali veliku rupu kada se srušila i zarobila oboje – navodi policija u saopštenju.

– Ekipe hitne pomoći iz susednih gradova takođe su reagovale na licu mesta kako bi pomogle u spasilačkim naporima – navodi se.

Do urušavanja peska došlo je samo dve godine nakon sličnog incidenta u Nju Džersiju. U julu 2020, osmogodišnje dete je takođe bilo zarobljeno u peščanom urušavanju u Belmaru, ali je spaseno na vreme, navodi NJ.com.

Pre toga, u avgustu 2015. godine, dvanaestogodišnji dečak je prebačen u bolnicu nakon što je spašen iz urušavanja peska na plaži u Surf Sitiju.

BONUS VIDEO:



Izvor: NBC New York

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar