PREREZALA ćerki vene, pa je bacila sa sprata: Jeziva SLIČNOST povezuje zločine na Mirijevu i Bežaniji

Danijela zločin počinila jer je upala u depresiju i da je doživela pomračenje uma

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Danilo Krša, Shutterstock

Vest koja je juče odjeknula kao bomba u celoj zemlji bila je ta da je majka bacila svog petogodišnjeg sina, pa potom skočila sa trećeg sprata stambene zgrade u kojoj žive u jednom beogradskom naselju, navodno zbog nedavnog razvoda od supruga.

Stravična nesreća dogodila se oko 8.30 časova, a žena i dete su preživeli pad i sa teškim povredama su prevezeni u bolnicu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– U jutarnjim satima prijavljeno je da ispred zgrade leže žena i deteta. Na teren su odmah krenule patrola i ekipa Hitne pomoći. Tamo su zatekli jeziv prizor, žena i dete su ležali na travi pored pločnika, a odmah je utvrđeno da je majka bacila sina, pa skočila za njim sa prozora – rekao je izvor i dodao da su žitelji ovog dela Beograda konstantno imali problema sa ženom.

Takođe, ubrzo nakon užasa ispred zgrade pojavio se i suprug žene koja se bacila sa zgrade koji je bio van sebe uz povike da mu je to “namerno uradila”.

Nažalost, ovo nije usamljen slučaj surovih majki koje su spremne da povrede svoje dete, a zatim i sebe. Srbija je tog junskoj jutra 2019. ostala nema nakon saznanja da je farmaceut Danijela Radojičić (36) ubila svoju trogodišnju ćerku Teodoru i sebe, skokom sa četrtog sprata.

– Danijela je tog 17. juna dok joj je muž bio na poslu, prvo ćerkici prerezala vene, pa je bacila s četvrtog sprata na beton. Potom je zapalila kauč u stanu, sebi isekla vene i skočila kroz isti prozor. Pre toga je vikala nepovezane stvari, među kojima i “Kosovo je Srbija” i “Sve nam uzeste” – priseća se ovog jezivog horora sagovornik i dodaje:

– Komšije su u prvi mah mislile da je u pitanju požar, ali je kasnije otkrivena bolna istina. Danijela je pre nego što je presudila ćerkici i sebi izgubila bebu u šestom mesecu trudnoće i navodno nije mogla da podnese taj gubitak. Tada su sagovornici isticali da je Danijela zločin počinila jer je upala u depresiju i da je doživela pomračenje uma.

BONUS VIDEO:Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar