Probajte i vi! Ove aplikacije pomažu u vođenju biznisa, a nisu toliko poznate

Danas, možda više nego ikad ranije, javlja se potreba za specijalizovanim alatkama, kako u privatnom tako i poslovnom okruženju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Pixabay

Gmail, Trello, GoogleDocs… lista poznatih aplikacija, koje koriste preduzetnici je podugačka. Ovom prilikom, predstavljamo neke od kvalitetnih alatki koje su dugo na tržištu, a malo poznate.

Ukoliko ste vlasnik biznisa, obavezno ih isprobajte!

Ginger

Ako je vaš biznis prerastao lokalne okvire i ulazi u više vremenskih zona, Ginger je aplikacija za vas. Održavajte onlajn konsultacije, brejnstorminge, nadgledajte izvršenje zadataka. Gde god da se nalaze, uz korišćenje ove aplikacije, vaši zaposleni biće u neprestanoj komunikaciji bez teškoća.

Any.do

U pitanju je lista zadataka, efikasno organizovana po sedmičnom rasporedu. Pregledna i brza, aplikacija će koristiti ne samo preduzetnicima, već i svima koji žele da žive organizovanim životom.

Pixabay

Flipboard

Pratite poslovne naloge na društvenim mrežama, profesionalne blogove, web sajtove i magazine. Aplikaciju možete prilagoditi tako da pokazuje najposećenije stranice. Flipboard takođe poseduje efikasnu pretragu, kao i opciju sortiranja materijala.

Lift

Ova neobična alatka daje korisniku mogućnost da bude deo neke od mikro-zajednica. Postanite, recimo, član grupe “Spavamo 7 sat”” i potrudite se da svakoga dana ispunite svoje obećanje. Gde je motivacija? Drugi članovi će vas nagraditi pošto ispunite cilj…

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar