Oglasio se Džikić nakon poraza: “Mi stvarno pokušavamo, moram da budem zadovoljan!”

Nisu najbolje prošli posle gostovanja u Beogradu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Ubedljivom pobedom košarkaši Partizana su napravili prvi korak ka plasmanu u veliko finale plej-ofa ABA lige.

Sa druge strane poraz udaljava ekipu Budućnosti od istog cilja, a o utiscima sa samog meča govorio je šef struke Podgoričana Aleksandar Džikić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Čestitke Partizanu na pobedi u prvoj utakmici ove plej-of serije. Ima tu stvari o kojima mi treba da povedemo računa malo više, koje su usko povezane sa čvrstinom, što je važno kada se igra protiv njih, promašili smo mnogo otvorenih šuteva, možda i prva utakmica gde smo šutnuli više trojki nego dvojki… Pokušaćemo da ugostimo Partizan, da budemo bolji, mislim da možemo da igramo bolje i pametnije istakao je Džikić i potom odgovorio na pitanje o tome da li su njegovi košarkaši delovali nezainteresovano:

– Ja nemam taj utisak. Ne mogu da tvrdim da je utisak neosnovan, ali šta možemo da uradimo bolje, da targetiramo u napadu, da sprovodimo u delu ono što hoćemo, da napadamo tamo gde možemo da napravimo najveću štetu i da igramo čvršće u samom reketu.

– Mi stvarno pokušavamo, najbolje znamo šta je Vili Rid bio za nas. Ne razmišljamo puno, od tog posla nema ništa. Sa ovim igračima moramo da pokušamo da budemo bolji. Ovo je prva utakmica Partizana posle neprijatnog rezultata i normalno je da izađu u fulu. Mislim da su igrali dobro, da smo mi morali bolje. Zaista je to iza nas. Neće se ništa promeniti. Kada završimo ovoliko puta na parketu, moram da budem zadovoljan. Činjenica da smo pravili otvorene šuteve, moram da budem zadovoljan, iako smo ih promašivali.

BONUS VIDEO:

Partizan samleo Budućnost u “Pioniru”: Crno-beli u Podgorici napadaju finale!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar