Ubijaju svaku želju: Muškarci konačno priznali kakve MIRISE ne podnose na ženama!

Izbor pogrešnog parfema može da upropasti veče

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Pravilno odabran senzualni parfem će na muškarce imati jači efekat i od seksi donjeg veša…

Ali, sa druge strane, pogrešan miris će upropastiti sve.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Koliko je izbor parfema važan, pokazuje i anketa u kojoj su pripadnici jačeg pola otkrili koje arome jednostavno ne podnose na ženama.

Starinski parfemi

Da li vam se nekad desilo da na starijoj osobi osetite parfem koji vi nikada u životu niste i ne biste stavili? Upravo takve note spadaju u starinske parfeme, a pre svega se misli na one koji su bili popularni u prošlom veku. Oni ne mogu da uzbude muški pol i to ih previše odbija.

Sladunjavi parfemi

Koliko god žena bila zgodna, doterana i elegantna, ubiće želju u muškarcu ukoliko koristi “ušećerene” parfeme jer podsećaju na dečije slatkiše. Previše sladunjavi parfemi izazivaju kod muškaraca dva koraka unazad i ubijaju svaku želju za intimnim odnosom.

Foto: Shutterstock

Vanila

Ko bi rekao da im miris vanile smeta? Muškarci vole vanilu, ali kada su kolači ili sladoled u pitanju. Mnoge žene obožavaju kupke i mleka za tela sa mirisom vanile, ali muškarcima oni padaju “teško”, sladunjavo i ni malo privlačno.

Duvan

Nijedan muškarac ne voli ako se žena oseća na cigarete. Ono što je interesantno, to je da uopšte nije važno da li su oni pušači ili ne. Mnogi od njih osećaj poljupca opisuju kao “dodir sa pepeljarom”, a kako kažu, taj neprijatan miris im stvara utisak neadekvatne higijene.

Foto: Shutterstock

Uniseks parfemi

Bez obzira koliko smatraju da je neki parfem lep, muškarac ne voli ako žena koristi isti parfem kao on. Oni žele da žena miriše ženstveno, a ne da ih podseća na njihovog drugara ili blisku osobu muškog pola.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, Mondo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar