Đole Đogani predvideo: Luna je trpela nasilje! (FOTO)

Znao je da če to da se dogodi...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-Stock/Časlav Vukojičić

Nakon što se Anabela javno odrekla Lune, javio se Đole Đogani i rekao da je sve to znao unapred da će da se dogodi.

OGLASILA se Sanja Stanković povodom TVRDNJI da je trudna! (FOTO)

“Sve to što se dešava sada u “Zadruzi” predvideo sam. Ne pratim toliko “Zadrugu” u poslednje vreme i bilo bi najbolje da se po tom pitanju ne oglašavam. Samo ću reći da sam znao da će se Anabela javno odreći Lune, ali i da će doći i do batina”, kazao je na početku Đole.

“Oni sada sami pokazuju svoje pravo lice. Sve je isplivalo na površinu. Žao mi je Gagija, jer je on nesnađen. Nalazi se između dve vatre, Lune i Anabele, i ne zna na koju stranu da strane. Anabela je očigledno spremna sve da radi za novac, pa tako i ovo što se sada dešava u rijalitiju” dodao je Đole.

“Isplivalo je na površinu sve… Lažima ne možeš da gradiš život, mnogo je dug da bi zapamtio toliko laži, pa onda sama sebi ulaziš u usta i protivrečiš, suština njihove priče su laži o svemu i svakome što su pričali… Jako mi ih je žao, ali sami su odabrali svoj život i posao, sada rade ono što najbolje umeju” ističe Đole.

“Šta to znači što se odriče ćerke? Šta je loše u svemu tome? Luna je trpela nasilje, ona mora da kaže to što Anabela traži. Luna će nakon ovoga svega ozdraviti. Izbacila je teret iz sebe i konačno se suprostavila Anabeli”, zaključuje on.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rsIzvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar