Rada Manojlović se SKUĆILA: Pevačica kupila LUKSUZNU nekretninu na Vračaru, evo šta kažu KOMŠIJE

Pevačica iz Četereža je posle 14 godina podstanarskog života u prestonici kupila stan

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ RTV Pink

Pevačica Rada Manojlović napokon se skućila u Beogradu.

Pevačica iz Četereža je posle 14 godina podstanarskog života u prestonici kupila stan. Folk zvezda je pazarila nekretninu na Vračaru od 180.000 evra.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Rada je godinama vredno radila svakog vikenda i štedela dok nije skupila dovoljno novca da se skući u Beogradu. Razgledala je stanove mesecima i nedavno je pronašla idealan na Vračaru. Čak je dobila popust od prodavca, koji joj je priznao da joj spušta cenu jer je njen fan! Ne znam tačno koliko je uspela da uštedi, ali znam da je taj stan na kraju platila 180.000 evra – priča dobro obavešteni izvor i otkriva kako izgleda Radin novi dom:

– Stan ima 70 kvadrata, dnevnu i dve spavaće sobe i malu terasu. Potpuno je sređen, pa Rada nije morala da kupuje nov nameštaj. Ona u svom novom domu živi sa sestrom Marijom, a često joj u posetu dolazi tata Rade iz Četereža, kao i dečko Haris Berković iz Gradačca u Bosni.

Pevačica je u zgradi gde živi kupila i dva mesta u garaži.
– Jedno garažno mesto je za Radu, a drugo je namenjeno njenim gostima. Tako se tu često parkira njen dečko Haris – priča naš izvor.

– Ma Rada je divna komšinica! Svaki put se ljubazno javi, popriča sa nama, skromna je i prelepa. Viđamo je u pekari, prodavnici… Primetili smo da je u garaži u toku dana uvek parkiran njen ‘džip’, a čim padne mrak, to mesto je prazno. Pitali smo je gde to ide svako veče, rekla nam je da ima baš dosta tezgi, pa često putuje – kaže Radina komšinica i dodaje da još nije upoznala pevačicinog momka:

– Njenu sestru Mariju viđamo, i ona je baš fina, a Harisa još nismo videli. Nadamo se da će se i on uskoro useliti kod nje, baš su lep par.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar