Najluđa ideja u istoriji sporta: Beker u zatvoru dobija neverovatnu ponudu za ozbiljan novac?!

Blik navodi, da bi u slučaju da se njihova ideja ostvari bilo "ludo" gledati kako Nemac radi na televiziji od 22. maja, iako je zatočen u Vandesvortu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Nemački teniser Boris Beker je proglašen krivim i osuđen na dve i godine zatvora po nekoliko tačaka optužnice, a posle presude mu je pozlilo, kolabirao je, a ono što je posebno privuklo pažnju svetske javnosti je da kaznu služi u zloglasnom Vandsvortu.

Ipak, postoji velika šansa da Beker dobije nešto bolji tretman od ostalih osuđenika, i pored teških uslova poptu skupih cigareta, ograničene garderobe i loše higijene.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tako, je bivši nemački skijaš Frenk Vorndl otkrio planove Eurosporta za “Blick”, po kojem ova televizija želi da Beker nastavi sa komentarisanjem teniskim mečeva, i to iz Vandsvorta. Njihova ideja je, prenosi “Blick” prava senzacija, a to je, da Beker iz improvizovanog studija nastavi svoj komentatorski posao.

– Menadžment Eurosporta trenutno razmatra mogućnosti sa Bekerovim adovkatima o tome da li je moguće da se postavi studio za Borisa u zatvoru.

“Blick” navodi, da bi u slučaju da se njihova ideja ostvari bilo “ludo” gledati kako Boris Beker komentariše Rolan Garos koji počinje 22. maja.

Veliko pitanje je koliko bi novca na ovaj način Nemac zaradio.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs, Blick

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar