Brutalna ispovest očajne žene: Majka joj zavela dečka, a onda je od SESTRE doživela stravičnu izdaju

Obratila se za pomoć kako bi konačno prebolela sve što su joj priredili najbliži

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Jedna anonimna žena iz Velike Britanije požalila se da više ne zna kako da se nosi sa izdajama koje je porodica priredila kroz život kolumnistkinji Kolin Nolan. Iako je sada u novoj vezi, strahuje da će se neko iz njene porodice ponovo umešati.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Kada sam imala 15 godina, mama je spavala sa mojim tadašnjim dečkom. Tada je imala 38 godina i mislila sam da je srećno udata. Kao što možete zamisliti, to je za mene bio užasan šok – rekla je žena, pa dodala:

– Kasnije, nakon što sam se udala i dobila dete, bila sam ubeđena da moja sestra bliznakinja spava sa mojim mužem. Sada, više od 20 godina kasnije, nalazim se usred ružnog razvoda i trauma svega što mi se dogodilo i dalje me proganja. U novoj sam vezi, ali, s obzirom na izdaje koje sam ranije doživela, plašim se kako ću se emotivno nositi sa novom vezom.

Kolumnistinja joj je savetovala da bude strpljiva i pusti partnera da se prilagodi njenoj situaciji.

– Imajući u vidu šta vam se dešavalo u prošlosti, bilo bi mudro da sa novom vezom olabavite, da ne žurite u bilo šta. Ako vas vaš novi partner voli, shvatiće da imate posla sa velikim emotivnim prtljagom i prilagodiće se vašem tempu –odgovorila je Nolanova.

Ona je dodala da žena sada treba da se fokusira na razvod pre nego što uloži trud u novu vezu.

– Kada je reč o suočavanju sa emocionalnom traumom, zaista verujem da bi vam stručna pomoć pomogla. Ne samo da vam pomogne u procesu razvoda, već i kako biste rešili ono što se dogodilo sa vašom mamom i sestrom. Ako nikada niste pričali o ovim izdajama, razgovor bi vam mogao pomoći da se nosite sa tim, da se pomirite sa onim što se dogodilo i da nastavite dalje. Na taj način biste svojoj novoj vezi mogli da pristupite tako što ćete se osećati snažnije i pozitivnije.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar