Htela je da izgleda LEPŠE, pa umalo UMRLA: Žena pokazala užasne posledice rutinskog zahvata (VIDEO)

Stavljanje filera u usne se pretvorilo u noćnu moru

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TikTok printscreen

Lauren Ivens (29) je dobila strašnu alergijsku reakciju nakon što je bila na rutinskom dopunjavanju filera u usnama. Ova intervencija joj je izazvala otok koji joj je zatvorio disajne puteve i otežao disanje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Lauren je hitno prebačena u bolnicu nakon što su joj usne bile šest puta veće nego pre odlaska na filere. Kasnije je postala viralna na TikTok-u, dobivši hiljade lajkova jer je pokazala svoje masivne usne.

@loz.gets.sleeved #baboon #lipfiller #allergicreaction #hospital #anaphylacticshock #resus #lozgetssleeved #aesthetics #botox #beautytok #beautytherapist #dermalfillers #lipfillercheck #foryoupage ♬ original sound – sped up songs ❤️‍?

Lauren je prošle nedelje otišla da dopuni usne filerima, ali sat kasnije njene usne su počele da otiču dok na kraju nisu postale toliko ogromne da je te večeri odjurila u hitnu pomoć. Ova 29-godišnjakinja je dobila antihistaminike, ali je otok postao toliko jak da više nije mogla da govori i disajni putevi su počeli da se zatvaraju, pa joj je hitno dat adrenalin.

Nakon bolnog i zastrašujućeg iskustva, Lauren, koja koristi filere poslednje četiri godine, želi da podigne svest da se takve alergije mogu razviti u bilo kom trenutku.

@loz.gets.sleeved #fyp #journalist #magazine #newspaper #viral #lips #lipfiller #allergicreaction #hospital #anaphylacticshock #resus #lozgetssleeved #aesthetics #botox #beautytok #beautytherapist ♬ original sound – iconicpopculturex

“Upala sam u anafilaktički šok. Vrat je počeo da mi otiče što je značilo da su disajni putevi počeli da se zatvaraju. Usne su me stvarno bolele i bilo mi je muka. Mislila sam da ću da se ugušim, čak nisam mogla da govorim, a onda me je adrenalin spasao”, rekla je Lauren.

Njen video na TikToku je ubrzo postoa viralan, a komentari zgroženih ljudi su se samo nizali ispod snimka.

BONUS VIDEO:

 Izvor: Objektiv.rs, Blic Žena

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar