Aco Pejović OTKRIO kako će proslaviti Prvi maj: Pevač napušta Beograd, a evo GDE će provoditi vreme

Pevač priznaje da nema problem sa tim što praznik provodi radno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Aco Pejović kaze da ce Prvi maj provesti na planini ali ipak nece imati vremena za odmor već će nastupati.

– Praznik rada provodim radno i moram da priznam da nemam problem sa tim. Radujem se boravku na Zlatiboru, jer, između ostalog, nastupam u prelepom hotelu Zlatibor. Jedva čekam da zajedno sa publikom pevam svoje hitove – poručuje Pejović.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Podsetimo, Aco Pejović sa suprugom Biljanom ima ćerke Magdalenu, Mariju i Ivu, a nijedna od njih nije pošla očevim muzičkim stopama, iako nisu sve bez talenta.

Najstarija Magdalena je diplomirala na Fakultetu organizacionih nauka i nastavila obrazovanje u Madridu, Marija studira na Medicinskom fakultetu, a najmlađa Iva je, kako je pevač otkrio pre dve godine, zainteresovana za umetnost i 2018. godine je ostvarila debitantsku ulogu u predstavi “Oliver Tvist”.

— Preponosan sam na to u kakve su ljude Magdalena i Marija izrasle. Iva je još devojčica, ali njih dve su već odrasle osobe. Osim činjenice da je jedna nedavno diplomirala, a da je druga sjajan student medicine, srećan sam kada vidim kako se ponašaju u društvu, kakve su osobe, koliko su omiljene i kako na savršen način umeju da izbegnu zamku javnosti u koju deca ljudi koji se bave javnim poslom mogu da upadnu. Biljana i ja smo se trudili da ih vaspitamo na častan način, da im usadimo prave vrednosti, da jasno razlikuju šta je dobro, a šta loše. Danas smo tu samo da podržimo njihove odluke, jer nema potrebe da im se mešamo ni u šta, to su sjajne mlade dame — ispričao je pevač svojevremeno.

BONUS VIDEO: Izvor: Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar