Zna se do kad Novak sigurno neće na teren: Kiša i dalje pravi probleme Serbia openu!

Novak će igrati treći meč dana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Starsrport/Serbia Open

Problemi sa kišom koja u Beogradu pada cele noći i jutra pomerili su mečeve “Srbija opena” planirane za ovu sredu.

Dan su u 11 časova trebalo da otvore Miomir Kecmanović i Džon Milman, ali njihov meč neće početi pre 14 časova, saopštili su organizatori. S obzirom da kiša u Beogradu i dalje pada jakim intenzitetom, pitanje je da li će tenis početi i tada. Najveća atrakcija u sredu trebalo bi da bude povratak Novaka Đokovića. Beogradska publika imaće prilike da ga gleda posle godinu dana.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Novak će igrati treći meč dana na Centralnom terenu, protivnik mu je Laslo Đere. Taj meč prema prvobitnom planu nije trebalo da počne pre 14.30, a zbog trenutnih pomeranja sigurno neće pre 17. Zanimljivo je da se do sada Novak i Laslo nisu sastajali, ovo će im biti premijerni okršaj u profesionalnoj konkurenciji. Đere je osam godina mlađi, a trenutno je 50. teniser sveta.

Što se tiče prvog para dana, Kecmanovića i Milmana – ovo će im biti treći međusobni susret, a obojica imaju po jednu pobedu. Poslednji put su se sastali na Mastersu u Parizu 2020. godine gde je Kecmanović slavio 6:4, 6.2. Milan je bio bolji godinu dana ranije na šljaci u Budimpešti sa 6:1, 6:2.

Posle njih dvojice sledi duel dvojice Rusa, Karena Hačanova i Romana Safiulina, dok će program zatvoriti Tijago Monteiro i Filip Krajinović.

Krajinović će se prvi put susresti sa Brazilcem, trenutno 110. igračem na ATP listi.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs, B92

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar