Biljana Srbljanović stala u odbranu Mikija Manojlovića: Objavila sliku GOLOG lidera opozicije! (FOTO)

Dramska spisateljica iznela je jasan stav

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Biljana Srbljanović, dramska spisateljica i profesorka na Fakultetu dramskih umetnosti, stala je u odbranu legendarnog glumca Predraga Mikija Manojlovića, koji se nalazi na udaru pojedinih opozicionih političara od kada je izjavio da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić za političku sredinu naše zemlje Šarl de Gol.

Srbljanović je objavila fotografiju lidera Pokreta slobodnih građana Pavla Grbovića koji pozira nag, ovlaš ogrnut peškirom i fotografiju Mikija Manojlovića koji sedi ispred police sa knjigama.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Na slici imamo novoizabranog narodnog poslanika (levo) koji osobi sa slike (desno) ima da kaže da je “nemušt” i “nedostojan intelektualac”. Eto, i to se desilo – napisala je spisateljica.

Podsetimo, Manojlović je u gostovanju na televiziji N1 na pitanje voditeljke Nataše Miljković šta misli u vezi sa predsednikom Vučićem, koji, kako je navela, Mikiju Manojloviću deluje odlučan i iskren, odgovorio da je Vučić za ovdašnju sredinu, tj. političku sredinu naše zemlje Šarl de Gol.

– Vučić je u odnosu na našu političku sredinu Šarl de Gol – izjavio je on, čime je predsednika Srbije uporedio sa jednim od najmoćnijih državnika u istoriji Francuske. Detaljnije čitajte u POSEBNOJ VESTI.

Grbović je nakon ovog gostovanja izvređao glumačku legendu sramnim tvitom.

– Miki Manojlović kaže da nije podržao Sašu Jankovića jer nije čuo gde taj čovek hoće da nas odvede (EU, NATO, Kosovo). Na pitanje gde nas vodi Aleksandar Vučić nemušto je rekao “verovatno tamo gde mora”. Miki Manojlović ima pravo na stav, kakav god, ali ovo je nedostojno jednog intelektualca – napisao je on.

Skandalozno je što je političar koji se fotografiše nag dao sebi za pravo da vređa legendu kakva je Miki Manojlović, a to je očigledno prepoznala i Biljana Srbljanović, te je pružila podršku čuvenom glumcu.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (12)

  1. Па, било би добро да објавите ви.Само пазте, она је од 2014. разведена. Погрешни наводи Вас могу коштати.

    Odgovori
  2. Šta očekivati drugo od nepismenih sa N1,zavist je bolest koja se teško leči,svi znamo ko su N1,ništa novo.Bespomoćni provokatori,čitaju šta je napisano i to je to.

    Odgovori

Ostavite komentar