Goran iz Topole pekao prase za Vaskrs, a onda je komšija UZVIKNUO: Pogledali su u drvo i videli ČUDO

Stevanović je istakao da čvrsto veruje da je u tom trenutku Bog bio sa njima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Photo: Shutterstock

Goran Stevanović iz mesta Zagorica kod Topole ispričao je da se 2017. godine dogodilo čudo za vreme proslavljanja Uskrsa, najznačajnijeg hrišćanskog praznika, kada se, kako tvrdi, na drvetu prikazao vatreni krst.

On je naveo da se ovaj sveti simbol hrišćanstva pojavio na panju dok je porodica Stevanović pekla prase.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Vaskrs je za mene tradicionalno najveseliji praznik koji proslavljam s porodicom, a od dede sam naučio da se prase peče za Vaskrs. Ranije smo sve naručivali, ali ove godine sam baš želeo da sam to pripremim za najmilije. Spakovali smo drva, potpalili vatru, a prase stavili na ražanj. Ostavili smo ga u garaži da se peče i izašli napolje, a posle sat vremena počela je kiša i morali smo da uđemo. Komšija je povikao: “Gledaj, čudo!” – rekao je tada Goran i prepričao kako je na panju ugledao krst crven od žara:

– Bog je bio s nama, bilo je začuđujuće i neverovatno! Pojavio se krst od vatre koji je goreo jedno pet minuta, a zatim se plamen proširio. Pa možeš sto metara drva da upališ i neće se tako zapaliti. To je dobar znak od Boga, to znači da je neko tu bio s nama – ispričao je on.

BONUS VIDEO



Izvor: Kurir

Komentari (4)

Ostavite komentar