“Bio sam prikovan za krevet”: Zvezda hit serije krio da se borio protiv OPAKE bolesti (VIDEO)

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tim Regas / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Zvezda nekadašnje veoma popularne serije “Beverli Hils 90210” Brajan Ostin Grin (48) na Instagramu je obelodanio da je poslednjih nedelja preživeo agoniju.

On se poslednjih nedelja povukao sa društvenih mreža kako bi se u tišini borio s ulceroznim kolitisom, hroničnom upalom creva.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Nestao sam s Instagrama neko vreme. Poslednjih šest, šest i po nedelja borio sam se s ulceroznim kolitisom i to nije bilo nimalo zabavno. Užasan tajming, užasan, rekao je Grin.

Najveću podršku imao je od svoje devojke.

– Šerna je bila sjajna! Šest, sedam meseci trudna, a brinula se o moje troje male dece, jer sam ja neko vreme bio prikovan za krevet, pa se brinula i za mene. Nije se žalila, bila je neverovatna. Zahvalan sam što imam nekog takvog u svom životu, kazao je glumac.

-Ali sad sam se oporavio, osećam se dobro, hvala Bogu. To je bilo grozno iskustvo, drago mi je da je gotovo. Volite se i jedite dobro, zaključio je i najavio da će podcast koji snima sa kolegom Derekom Raselom nastaviti das e emituje.

Glumac inače očekuje peto dete sa sadašnjom devojkom dok iz prvog braka ima dvadestogodišnjeg sina, a u braku sa glumicom Megan Foks dobio je još tri sina.

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar