Otrežnjenje za Đilasovce na njihovoj televiziji: Oni su NAJVEĆI GUBITNICI izbora! (VIDEO)

Vučić ostvario znatno bolji rezultat nego što su tvrdili

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Docent Fakulteta političkih nauka Dušan Vučićević izjavio je na televiziji Nova S, koja se nalazi pod uređivačkom kontrolom Dragana Đilasa, da je koalicija Ujedinjeni za pobedu Srbije najveći gubitnik na izborima koji su juče održani u Srbiji.

– Verovatno glavni gubitnik su Ujedinjeni za pobedu Srbije, posebno ako biste gledali njihove najave. Ako ste tvrdili da imate 27-29 procenata glasova, a na izborima se ispostavi da imate 13, da je neophodno da izađe 60 odsto birača i da je drugi krug siguran, a drugi krug je daleko, skoro pa 10 odsto glasova manje za Aleksandra Vučića… – istakao je Vučićević.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

On je dodao da je visoka izlaznost navođena i u kontekstu predsedničkih izbora, ne samo gradskih u Beogradu.

– Tvrdilo se da Vučić ne može da ostvari bolji rezultat od onog iz 2017. kada je imao 2.012.000 glasova. Ispostavilo se da može i to dosta bolje nego tada – podvukao je.

Podsetimo, kada je reč o predsedničkim izborima, prema najnovijoj prezentaciji RIK-a, do 8 sati jutros obrađeno je 91,96 odsto biračkih mesta.

Ti preliminarni podaci za predsedničke izbore pokazuju da je Aleksandar Vučić osvojio 2.003.992 glasova odnosno (59,26 odsto), dok je drugoplasirani Zdravko Ponoš dobio 600.654 (17.76 odsto).

Kada je reč o parlamentarnim izborima – na osnovu obrađenih 91,54 odsto biračkih mesta rezultati pokazuju da je lista Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve ima 43,38 odsto, dok Ujedinjeni za pobedu Srbije imaju 13,13 odsto.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar