Marina Visković pričala o posetama PSIHOLOGU i dodala: U mojim GODINAMA trebalo bi da imam troje dece

Progovorila o intimnim temama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Pevačica Marina Visković je 2020. godine raskinula desetogodišnju vezu sa Mirkom Vukovićem, a kako je priznala, nije joj bilo nimalo lako.

– Bila sam u dugoj vezi, sama sam trenutno. Uopšte mi nije lako, to je proces koji mora da prođe. Dugo smo bili zajedno, sada sam fokusirana samo na sebe, radim na novom albumu i to mi je trenutno glavna preokupacija. Ljubav me ne zanima — rekla je ona tada za Kurir Stars.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Priznala je i da su joj psiholozi dosta pomogli u tome da preboli raskid.

– Jako dugo sam išla kod psihologa. Nažalost, raskid ili razvod su vrlo teške stvari, treba vremena da se to prebrodi. Meni je trebalo dugo da se oporavim jer je veza bila duga. Svako to pregura na svoj način, ali sada sam dobro – priznala je Marina.

Kasniej je rekla i kakav je to muškarac po njenoj meri.

– Ja sam devojka koja voli da uživa, meni bi sada odgovarao neko ko bi zajedno sa mnom uživao u životu, neko ko je pozitivan, ko ima blagu narav kao ja. Ako negde tako savršen postoji, a bitno da sam ga ja u glavi već nacrtala (smeh) neka se javi — našalila se pevačica za Alo.

– Moji roditelji mene jako dobro poznaju jer sa njima delim zaista sve. Što se tiče udaje, ne pritiskaju me. Godine starosti su iluzija, a udaja zaista nije bitna, zato se i šalim često na taj račun. U mojim godinama bi prema statistikama trebalo da do sada imam bar troje dece, ali ja sam se posvetila drugim stvarima. Kada bude došao trenutak da se to dogodi, onda će se i dogoditi — istakla je tada pevačica.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar