Posle razvoda od Lečića voditeljka se OPET udaje: Evo ko je misteriozni mladoženja Nine Radulović

Voditeljka je rešila da ponovo stane na ludi kamen?!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images

Voditeljka Nina Radulović (35) se udaje na leto, a muškarac koji je osvojio njeno srce nije poznat široj javnosti, prenose mediji.

– Nina je napokon srećna u ljubavi. Dečka je upoznala preko zajedničkih prijatelja i već godinu dana su zajedno. Baš se vole i planiraju da se venčaju na leto. Znam samo da je on Beograđanin i da se ne bavi javnim poslom, priča izvor za Informer.

Nina ne želi da ga eksponira, pa tako na Instagramu, gde je inače veoma aktivna, nema nijednu sliku sa dečkom – kaže izvor i dodaje:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– On bi hteo veliku svadbu, ali Nina insistira na malom, intimnom venčanju, i to van Beograda. Na svadbi će biti samo njegov kum i njena kuma Anita Lazić – dodao je anonimni izvor pomenutog medija.
Takođe, dok je okupljenim novinarima odgovarala na pitanja tokom pojavljivanja na reviji Stefana Đokovića, Nina Radulović je otkrila misteriozno da je srećna i da se po njenom osmehu sve vidi.

– Procenite sami da li sam zaljubljena. Moj osmeh valjda sve govori, na meni se to odmah vidi – rekla je Nina i otkrila gde planira da se uda.

– Tokom snimanja emisije “Srcem kroz Srbiju” obišla sam mnoga prelepa mesta, a Srpska Crnja mi je zapala za oko. Tu se nalazi dvorac u kom bih se udala! Eto, život piše romane i možda se baš tu desi venčanje.

Da podsetimo, Nina je osam godina bila u braku sa 31. godinu starijim glumcem Branislavom Lečićem, a bivši supružnici imaju sina Lava.

BONUS VIDEO: 

 



Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar